Bakony Hotel*** téli szálláshelyek

Hangulatos téli szálláshelyek és lakberendezés

Vintage és erdei szálláshelyek télen is

Szálláshelyek , de hol?

Utazni, pihenni a legtöbbünk szeret. Pár évvel ezelőttig az utazások, kikapcsolódások kiemelt időszaka a nyár volt, ám manapság egyre többen lopnak maguknak pár napot a hideg téli hónapokban is és bújnak el a világ elöl. Igazán különleges és hangulatos szálláshelyekre bukkanhatunk ilyenkor, amelyek kifejezetten ezekre a téli, bekuckózós pihenésekre vannak tervezve.

Itthon is számtalan ilyen szálláshelyet találhatunk, de kissé kitekintve a nagyvilágba sok igazi ékszerdobozra bukkanhatunk, ahol télen is igazi élmény a pihenés.

A szallas.hu gyűjtötte össze az 5 legjobb hazai szálláshelyet, ahová télen is érdemes elutazni. Ebből mutatok Neked párat, azaz hazai téli szálláshely körkép, egy lakberendező szemével:

A válogatásomban az első egy hotel, amely igazi gyöngyszem. Hegyvidéki szálláshely, mely kívül-belül árasztja azt a hangulatot, amit ebben az évszakban egy pihenni vágyó keres.

Ez a Bakony Hotel*** egy buja erdő közepén, vadregényes környezetben várja a feltöltődni vágyókat. Kívülről talán egy kastély hangulatát idézi, míg belépve rögtön melegség tölti el az ember szívét. Természetes anyagok, fa bútorok és gerendák jelennek meg már a recepción, a hallban kandallót találunk, amelyben esténként ropog a tűz. Kell ennél több?

Íme néhány kép a hotel honlapjáról:

Belsőépítészet és lakberendezés egy téli szálláshelyen

A következő választottam egy romantikus mézeskalács házikó, melynek még illata is van. Az Őrségben található ez a rönkház, amely Vendégházként üzemel. Idillikus hely a megpihenéshez, a romantikázáshoz, vagy páratlan családi élmények szerzéséhez.

Már a külseje is hívogató, igazi téli hangulatot áraszt és belépve a vendégházba is már az első perctől kezdve azt érezheti a vendég, hogy melegség járja át az egész testét. A természetes faárnyalatok harmóniája kellemes összhatást és barátságos atmoszférát biztosít.

Mindehhez az egész házat belengi a jellegzetes fenyőillat. A berendezés is jól illeszkedik ehhez a miliőhöz, natúr színek, természetes anyagok, fa mindenhol. Természetesen itt is elengedhetetlen a téli hangulathoz jól illő kandalló, melyben akár egész nap ropoghat a tűz. Egy pohár forralt bor, hóesés odakint és garantált a nyugalom.

Álljon itt pár kép erről a csodálatos helyről:

Hegyi szálláshelyek, autentikus lakberendezés

Ha igazán magas hegyekre vágysz és egy kis alpesi hangulatra akkor érdemes a határon túl keresni hangulatos, téli pihenőhelyet. Egy olyan világba csöppenhetsz általa, melyet itthon minden bizonnyal nem találnál meg. Egy ilyen falusi szálláshelyen a hátunk mögött hagyhatjuk a hétköznapok rohanását, mindeközben megismerkedhetünk egy másik kultúrával is.

Miben is más egy ilyen vendégház? Minden bizonnyal láttad már magazinokban, TV-ben a tradicionális alpesi házakat, hatalmas fa teraszokkal, spalettás ablakokkal. Nézzünk pár igazán kellemes hangulatú szálláshelyet Ausztriából.

Számodra milyen egy igazán télies hangulatú szálláshely és annak berendezése?

Írd meg nekem Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Facebookon!

Ha lakberendezési tanácsokra lenne szükséged ebben a témában, keress bátran! 

megosztás
szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!