Szolgáltatások

Lakberendezés

A lakberendezés nem egy könnyű feladat. A piac óriási választékban kínál különféle lakberendezési kiegészítőket, bútorokat, festékeket, burkolatokat – annak, aki teljes szélességben nem látja át ez a világot, annak bizony nagyon nehéz dolga van. Milyen bútorok illenek egy szürke, márványos falszínhez? Milyen függönyök passzolnának egy rusztikus stílusban berendezett konyhába? Melyik az a csempe, amely modern és rendkívül XXI. századi stílust tükröz? Összetett feladatok sokasága hárul arra, aki otthona átalakításán vagy felújításán gondolkodik. Ötleteket, inspirációkat, segítséget kínálok minden tanácstalan otthontervező számára! 3D modellezéssel már a terveim is pillanatok alatt megelevenednek előtted! 1 elhatározás, 1 terepszemle, TE és ÉN – lakberendezés szeretettel, térszervezés fantáziával!

Bútortervezés

Vannak a lakásodnak olyan szegletei, amelyek megkövetelik az egyedileg készített bútorokat? Az átlagostól eltérő méretek, különleges kialakítási igények, extra felületkialakítás, praktikussági szempontok – csupán néhány szempont, amire egyértelműen a bútortervezés a válasz. Miért ne lehetne különleges bútor az előszobádban? Miért kellene készen vásárolt darabokkal megtöltened a lakásodat? Stílusosságot, egyediséget, páratlan hangulatot szeretnél kölcsönözni az otthonodnak, miközben végig önmagad maradsz? Bútortervezés során egyedi igényeidnek megfelelően segítek a legtökéletesebb bútort megálmodni számodra. Helyszíni felmérés, számítógépes látványterv és az álom azonnal valósággá válik! Nekem fontos a partnereim az elégedettsége, a TE esetedben is maximalizmusra törekszem majd!

Homestaging

Lakáseladás előtt állsz és szeretnél a lehető leggyorsabban és legkedvezőbben túladni szeretett fészkeden? Hajlandó vagy némi pénzt, időt és energiát áldozni arra, hogy otthonod megítélése megnyerőbb legyen leendő vásárlóid szemében? A homestaginggel csak nyerhetsz! Apróbb átalakítási változtatásokkal akár otthonod eladási árát is feljebb tornázhatjuk! Közös munka, közös célok, fantasztikus eredmények! Kíváncsi vagy, hogy egy kis befektetés mekkora profitot hozhat számodra? Akkor a részletekért fordulj hozzám bizalommal!

3D látványterv készítés

Nem tartozol a vizuális emberek közé? Fogalmad sincsen, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy ódon, régimódi, stílustalan házban? Én a legsötétebb éjszaka szépségét is képes vagyok meglátni, megszeretni és elraktározni, hogy a későbbiekben azokból az érzésekből építkezhessek. Nappali, konya, gyerekszoba, fürdő, iroda – komplett enteriőrtervezés 3D-s modellező program segítségével. Tervezőmmel életre keltem a jövőt és megmutatom számodra a nyugalom oázisát. Alakítsuk, formáljuk, építsük otthonodat emlékezetesre, stílusosra, ámulatba ejtőre.

Lakberendezési tanácsadás

Elakadtál a lakberendezés zegzugos útvesztőiben? 100 üzletben jártál már, de mindezidáig sikertelen voltál a burkolatok, nyílászárók kiválasztásával? Sehogy sem találod a harmóniát a falak között? Engedd, hogy segítsek! Ezernyi megvalósításra váró ötlet van a tarsolyomban. Klasszikus, rusztikus, mediterrán, modern, retro, skandináv stílus – a lakberendezés legtöbb spektrumán otthonosan mozgok. Keress fel egy személyes konzultáció erejéig és vegyük fel közösen a harcot a stílustalan belső terek ellen, és álmodjunk meg közösen egy fantasztikus lehetőséget, ami a jövődet boldogabbá varázsolhatja.

Stílustanácsadás

Felejthetetlen enteriőrt szeretnél, amely azon túl, hogy modern és mutatós, otthonos és szinte egyből magába szippantja az embert? Klasszikus vagy modern? Rusztikus vagy minimalista? Színes vagy monokróm? Nappalidnak barokkos csillogást kölcsönöznél? A gyerekszobát modernre álmodtad meg? Hozzuk össze a neked tetsző stílusokat egy kalap alá és alakítsuk otthonodat harmonikussá! A stílusok keverése nem stílustalan lakástulajdonosra utalnak! Mixeld a textúrákat és a különböző korok stílusjegyeit, miközben végig a harmonikusság lebeg a szemed előtt! Segítek, hogy lakásod TÉGED és a képzeletvilágodat tükrözze! Felkészültél egy emlékezetes stílusbeli utazásra? Akkor öveket bekapcsolni!