Szalontai Kata lakberendezés

Bemutatkozás

szalontai kata start home lakberendezés
Szalontai Kata lakberendező

Üdvözöllek az oldalamon!

Szalontai Kata vagyok, budapesti lakberendező.

A lakberendezésről – mint foglalkozásról – téves képzetek élnek az emberek fejében és „luxus” szolgáltatással azonosítják. Azt hiszik, hogy a lakberendező csak színekkel és dísztárgyakkal kapcsolatban ad útmutatót, pedig a valóságban ez egy nagyon összetett, komplex feladat.

Lakás, amelynek lelke van, otthon, amelyben óriási szív dobog, ahová jó hazajárni, amire minden nap büszkén tekintünk. A lakberendezés fantasztikus szakma, az ember minden egyes átalakítással, felújítással egy újabb darabot szakít ki a szívéből, hogy aztán önálló életet élhessen másnak boldogságot okozva.

Nincs olyan szeglete az otthonnak és a lakberendezésnek, amely ne varázsolna el engem. Nappali, fürdő, konyha, gyerekszoba, iroda – a stílus TE magad vagy, segítek, hogy kihozhasd otthonodból a maximumot! Velem tartasz?

Keress bizalommal!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!