Farsangi készülődés

Vidám farsangi lakásdekoráció az otthonunkban

Farsangi lakásdekoráció és lakberendezés a Koronavírus idején

Farsangi lakásdekoráció

Köszöntelek ismét a blogomon! Egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok, és bízom benne, hogy most is hasznos tartalmakkal és inspirációkkal tudok Nektek szolgálni! Tartsatok Velem!

Hátunk mögött hagyva ezt a furcsa évet és lassan a telet is, töltődjünk fel egy kicsit ezzel a vidám ünneppel! Azonban idén ezt kicsit másképp kell megtennünk.

Már több hete tart a farsangi időszak, azonban idén ezek a hetek is furcsára sikeredtek, a koronavírus most is átírta a programot. Erre az esztendőre megváltoztatta ezt az évszázados hagyományt is.
Ez persze nem azt jelenti, hogy felednünk kellene a szokásokat, csak kicsit óvatosabban és találékonyabban kell megélnünk ezt az ünnepet.

Farsangi karnevál otthon!

Itt a farsang, áll a bál! Otthon is!
Kicsit szomorkodhatunk, hogy idén elmaradnak a nagyszabású farsangi bulik, a karneválok és összejövetelek, azonban de nem szabad elkeserednünk, itt az ideje, hogy ezt a legvidámabb ünnepet beköltöztessük az otthonunkba és szűk családi körben tartsuk meg!

Szenteste előtt már hetekkel otthonunkba varázsoljuk a karácsonyi hangulatot, lakásunkat is felöltöztetjük ünnepi ruhába. Ugyanezt megtehetjük idén most a farsang alkalmából is.

Farsangkor a telet, a sötét, szomorkás időszakot búcsúztatjuk bálokkal, karnevállal és vidám jelmezes összejövetelekkel.

Íme néhány tipp, hogyan is öltöztetheted fel lakásodat farsangi jelmezbe az otthon tartott karneváli hangulat eléréséhez:

Farsangi lakásdekoráció ötletek:

Dekoráld a ház vagy lakás azon helyiségeit, ahol a legtöbb időt töltitek, hogy a vidám, ünnepi hangulatot egy percre se veszíthessétek szem elől.
A központi terek, mint a nappali, hálószoba vagy konyha sok lehetőséget nyújtanak. Szerezz be új függönyöket és lakástextileket, ezeket könnyedén tudod cserélni. Egy vidám mintázatú díszpárna vagy futószőnyeg máris feldobja a hangulatot.
Közeledik a tavasz is, ami a megújulás időszaka és még dönthetsz úgy is, hogy megtartod ezt a vidám farsangi hangulatot az otthonodban a következő évszakra.

 

Online farsang és party dekoráció:

Ha a családdal terveztek otthon farsangi bulit és szeretnéd, hogy a barátok is jelen lehessenek, akkor csatlakozhatnak ők is az online térben. Ne hagyd, hogy a Covid távol tartson a barátaidtól! 🙂
A tökéletes hangulat érdekében egy ilyen bulira pedig sokféle party dekoráció közül válogathatsz. A legegyszerűbbeket magad is eltudod készíteni papírból, a gyerekeket is bevonhatod a folyamatba, imádni fogják!

Ne felejtsd a lampionokat, lufikat, égősorokat, asztaldíszeket és a maszkokat!

Egy otthon rendezett farsang élménye az egész családot összehozza és örök emlék lesz mindannyiótok számára!

Ha kíváncsi vagy a tavalyi farsangi cikkemre, akkor ITT elolvashatod!
Tekintsd meg referenciáimat!

Ha lakberendezési vagy stílustanácsadásra lenne szükséged ünnepektől függetlenül is, keress bátran! 🙂

megosztás
szalontai_kata_utunk1

Kulisszatitkok 3.- A lakberendezés közös útja

Ebben a cikkben kifejtem a kihívásokat jelentő helyzeteket és egyéb, lakberendzéssel járó dilemmákat, mint a funkcionalitás vs. design vagy a fenntarthatóság kérdése. Tartsatok velem!

szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!