Szalontai Kata lakberendezés

Árak

Minden csomagra érvényesek az alábbiak:

Bonyolult geometriájú helyek, tetőtéri terek esetén a csomagárak egyéni megbeszélést követően módosulnak.

A Budapesten belüli helyszíni felmérés kiszállási díját minden csomag tartalmazza.
Budapesten kívül a távolságtól függően egyéni kiszállási díj kerül felszámításra a csomag árán felül, amelyről előre tájékoztatom a Megrendelőt.

Ha az adott ingatlanról vagy helyiségekről nem áll rendelkezésre hivatalos méretezett alaprajz, úgy azt a helyszíni felmérést követően megállapított egyszeri díjért készítem el. Ez minden lakberendezési csomaghoz szükséges. Ára 500-1500.-/nm között mozog a terek bonyolultságától függően.

Amennyiben valamely csomag megtetszik, de hiányolsz belőle valamit, szeretnéd bővíteni, jelezd, és egyedi megállapodás alapján kialakítunk számodra egy testreszabott csomagot.

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

*A kivitelezés-szervezést tartalmazó csomag ára egyéni megbeszélés alapján változhat, attól függően, milyen kivitelezést szükséges megszervezni/felügyelni, illetve hányszor kell a helyszínre kimenni.

Egyedi árajánlat kérése

Nincs két egyforma otthon, elrendezési forma, design, hiszen az életterünknek szíve van.
A teret be kell lakni, fel kell térképezni az összes kihasználható szegletét és ennek megfelelően kell a végeredményt kialakítani.

A lakberendezés a sokszínűségtől, az egyediségtől különleges!

Ha érdeklődsz az általam kínált szolgáltatások iránt, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!
Igényfelmérés – és szükség szerint helyszíni terepszemle – után személyre és igényeidre szabott árajánlatot készítek számodra!

Ez természetesen még semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Töltsd ki igényfelmérő űrlapomat a lehető legrészletesebben és én megígérem, hogy legkésőbb 24 óra múlva jelentkezek az elképzeléseidre szabott árajánlattal!

Árajánlatkérés

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!