Szalontai Kata lakberendezés

Árak

Minden csomagra érvényesek az alábbiak:

Bonyolult geometriájú helyek, tetőtéri terek esetén a csomagárak egyéni megbeszélést követően módosulnak.

A Budapesten belüli helyszíni felmérés kiszállási díját minden csomag tartalmazza.
Budapesten kívül a távolságtól függően egyéni kiszállási díj kerül felszámításra a csomag árán felül, amelyről előre tájékoztatom a Megrendelőt.

Ha az adott ingatlanról vagy helyiségekről nem áll rendelkezésre hivatalos méretezett alaprajz, úgy azt a helyszíni felmérést követően megállapított egyszeri díjért készítem el. Ez minden lakberendezési csomaghoz szükséges. Ára 500-1500.-/nm között mozog a terek bonyolultságától függően.

Amennyiben valamely csomag megtetszik, de hiányolsz belőle valamit, szeretnéd bővíteni, jelezd, és egyedi megállapodás alapján kialakítunk számodra egy testreszabott csomagot.

Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

*A kivitelezés-szervezést tartalmazó csomag ára egyéni megbeszélés alapján változhat, attól függően, milyen kivitelezést szükséges megszervezni/felügyelni, illetve hányszor kell a helyszínre kimenni.

Egyedi árajánlat kérése

Nincs két egyforma otthon, elrendezési forma, design, hiszen az életterünknek szíve van.
A teret be kell lakni, fel kell térképezni az összes kihasználható szegletét és ennek megfelelően kell a végeredményt kialakítani.

A lakberendezés a sokszínűségtől, az egyediségtől különleges!

Ha érdeklődsz az általam kínált szolgáltatások iránt, bátran vedd fel velem a kapcsolatot!
Igényfelmérés – és szükség szerint helyszíni terepszemle – után személyre és igényeidre szabott árajánlatot készítek számodra!

Ez természetesen még semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Töltsd ki igényfelmérő űrlapomat a lehető legrészletesebben és én megígérem, hogy legkésőbb 24 óra múlva jelentkezek az elképzeléseidre szabott árajánlattal!

Árajánlatkérés