Belsőépítész Budapesten

Különleges, egyedi gyerekbútor

Gyerekbútor tervezés

Két csodálatos kisfiúnak terveztem ezt az egyedi, minden apró helyet maximálisan kihasználó egyedi gyermekbútort. A gyerekbútor tulajdonosai egy 4 éves és egy újszülött fiúcska. Mivel a két fiú egy szobában lakik és szobájuk mindössze 14 nm, ezért mindenképpen emeletes ágyban kellett gondolkodni.

Ruháiknak és játékaiknak szintén a tervezett bútorban kellett helyet kapniuk, ezért az ágy mellé a gardróbszekrényt és a játéktároló-szekrényt is ebbe a térbe kellett beleterveznem. Így lett a végeredmény egy igazi bútorkomplexum. Az alsó kiságy egy beépített leesésgátló segítségével később könnyedén átalakítható lesz gyermek kisággyá.

Egyedi gyerekbútor tervezés - Szalontai Kata lakberendező

A nagyobb fiúcska imádja az autókat, ezért több helyen belecsempésztem a bútorba ezt a motívumot: autó formájú kivágást terveztem az emeletes ágy felső részére és autós fogantyúkat a játéktároló és az akasztós tároló ajtajaira.


A belső kialakítások során figyelembe vettem a lehetséges (tervezett) tárolódobozok méreteit, a gyerekruhák méreteit (0-tól 14 éves korig), a meglévő játékok típusait és méreteit. Mindezek által a bútor a lehető legjobb helykihasználást biztosítja.

 A bútor frontokat illetően a fehér mellé a barna színt társítottam, ezáltal harmonizál a bútor a szoba többi bútorával és a szoba falakkal.

Ha kedvet kaptál gyerkőcöd szobájának felújítására, keress bátran!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!