tavaszi lakásdekorációs ötletek

Tavaszi lakásdekorációs ötletek!

Lakásdekorációs ötletek tavasszal

Mit csinál az ember lánya, ha megérzi a tavasz illatát?
Rögtön előkapja a szekrény mélyéről a virágos, a tavasz színeit idéző lakásdekorációs kellékeit, és buzgó dekorálásba kezd! A sárga, a rózsaszín és a zöld színek minden otthonban színpadra kerülnek, az évszak pedig visszavonhatatlanul megveti a lábát minden tavasz-szerető fészekben.

A március beköszöntével a jégbefagyott szívek is kinyílnak. A hópihés, a jegesmedvés és a rénszarvasos minták is „nyári álomba” merülve a dobozba kerülnek, hogy helyüket átvegyék a virágos, madaras, vidám szín-, és mintavilágú lakásdekorációs elemek.

Tudod, hogy a bevált és felhalmozott díszeid mellett, hogy lehet idén trendi tavaszi otthonod?

Fantasztikus tavaszi lakásdekoráció készítés

Tavaszi lakásdekorációs ötletek és lakástrendek

Javaslom, hogy…

  • Rengeteg természetes díszítőelemet használj!
  • Alkalmazd a 2019-es év trendszíneit! *
  • Bátran kombináld a különféle mintákat!
  • Szerezz be néhány réz kiegészítőt!

Lakásdekorációs ötletek, színek és tippek

*Színek, melyekkel idén tavasszal nem lőhetsz mellé: királykék, érett kapribogyó árnyalat, meleg mangó sárga, perzselő piros, a kelet egzotikus narancssárgája, élénk fukszia, valamint a pasztell rózsaszín.  (Az aktuális év trendszíneit egyébként a Pantone weboldalán mindig megtalálod!)

  1. Ha ezeken felül látványos átváltozásra vágysz idén tavasszal, akkor egy izgalmas tippem számodra: FESTŐHENGERT ELŐ!

Néhány évente egyébként is ajánlatos egy tisztasági festés, azonban mikor lenne erre az embernek nagyobb kedve, mint tavasszal?
Ha semmi egyéb dekorációs újítást nem tervezel az évszak tiszteletére, a fal színének felfrissítésével már teljesen más hatást fog kelteni a szoba. Nem pont erre vágysz?

TIPP: Csemegézz a Pantone 2019-es színei közül

Lakásdekorációs ötletek, egyedi falfestés
  1. Csempéssz virágokat, zöldeket a szobákba!

    Tulipán, aranyeső, nárcisz, jácint, krókusz – a tavasz tele van szebbnél szebb virágokkal, hát használd őket! Mesés az illatuk, dekoratívak, és 100%-ig passzolnak az évszakhoz!

TIPP: A virágokat tedd vidám színű, vagy fehér kaspókba és helyezd őket a középpontba! Ott a helyük az étkezőasztalon, az ablakpárkányban, a konyhapulton – így ha császkálsz a lakásban, lépten-nyomon beléjük fogsz botlani, állandóan tavaszba ütközöl, ami garantáltan megmelengeti a szívedet! 

Lakásdekoráció zölden, szobanövényekkel és lakásdekorációs ötletek
  1. Hódíts eklektikával!

    Az eklektika nem csak a váratlan módon történő díszítésről szól: ez a kultúra és a személyiség ünnepe is. A stílus hagyja, hogy a bútorok és a díszítés történetét egyedi sziluettek, színek és minták inspirálják!  Ezen a csapásvonalon tehát lehetőséged van arra, hogy bátran kombináld a csíkosat a kockással, a kéket a zölddel vagy akár az organzát a csipkével!
Lakberendezés és lakásdekoráció ötletek
  1. Egészítsd ki a természetes vonalakat feketével!

    Idén tavasszal a „földhöz kapcsolódó árnyalatokat” és textúrákat érdemes feketével hangsúlyozni! Naturális árnyalatok, bársony, bőr – ha természetre fókuszáló otthon dekort álmodtál meg magadnak, akkor 1-2 fekete, vagy sötétkék, esetleg smaragdzöld kiegészítővel bátran feldobhatod otthonod!
Tavaszi stílustanácsadás és lakásdekorációs ötletek
  1. Rosegold helyett réz!

    Évekig töretlen sikere volt a rózsaarany árnyalatnak, 2019-ben azonban határozottan úgy néz ki, hogy új uralkodót avathatunk! A réz színű árnyalat szinte bárhol visszaköszönhet a tavaszi lakásdekorálás során! Képkeret, óra, váza – ha bármilyen réz színű dekorációs tárgyba bukkansz bevásárló körútjaid alkalmával, akkor bátran tedd a kosaradba, ugyanis garantáltan nem lősz vele mellé!
Tavaszi faldekoráció tippek, lakásdekoráció ötletek
  1. Hangolódj a Húsvétra!

    Tojások, nyuszik, csibék – ébresztőőőő! Hamarosan itt a tavasz egyik legjobban várt ünnepe! Az évszak nem lehet teljes ezek nélkül az ikonikus húsvéti szereplők nélkül, úgyhogy ásd elő a szekrényeid mélyéről a húsvéti dekorációidat – március végén, április elején már bátran elkezdhetsz hangolódni a locsolkodásra!
Tavaszi és húsvéti koszorú díszek, lakásdekorációs ötletek

Boldog tavaszi készülődést kívánok!
Korábbi lakásdekorációs tippekről ITT olvashatsz!

Tanácsadásra vagy lakberendezésre lenne szükséged, keress bizalommal!

megosztás
szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

biofil lakberendezés

2021-es trendek: A biofil belsőépítészeti irány

Tisztázzuk az alapokat: Mi is a biofíl belsőépítészeti irány? A biofília (a természet szeretete) az ember természethez és természetes folyamatokhoz való veleszületett vonzódására összpontosít. Ez

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!