kiallitas

Lakberendezés kiállítás és enteriőr inspirációk!

Lakberendezés kiállítás és expó

Kétség sem fér hozzá, javában zajlik a XXI. század. Inspirációs internetes oldalak, elektronikus és kézzelfogható prospektusok, katalógusok, könyvek, csoportok, fórumok, on-line elérhető szakemberek, tudásanyagok és megannyi lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy szeretett családi fészkünk stílusosan berendezett otthonná váljon. Virágkorát éli a lakberendezői és design szakma.

Lakberendezési ötletek és inspiráció

És a fentieken túl van még egy fantasztikus opció az inspirálódásra: a lakberendezési kiállítások.

 • Construma
 • Konyha Kiállítás
 • OTTHONDesign kiállítás
 • GardenExpo

  A hazai lakberendezői élet ezekkel a kiállításokkal együtt válik teljessé. 1 jegyárért cserébe rengeteg ötlettel, személyre kapott tanáccsal, brosúrával és szakmai névjeggyel térhetsz haza!

Ezek a rangos események általában az aktuális piaci trendeket szem előtt tartva állítják össze a forgatókönyvüket, kiállítói listájukat.

Sok-sok kiállító, lakberendező, szakember, akik mind-mind azért vannak ott, hogy bemutassák neked színvonalas termékeiket, szolgáltatásaikat. Ezen felül a lakberendezési kiállítások pozitívuma, hogy csak megbízható, hozzáértő kiállítókat engednek szerepelni, ezzel szűrőt és rangot adva az eseménynek.

Construma lakberendezési kiállítás és expó

Hazai lakberendezés kiállítás és design

A hazai lakberendezés fejlődésével egyre szélesebb kör ismerheti meg a hazai (és sokszor külföldi) designereket, design ipari újdonságokat. Látogatóként könnyen szerezhetsz inspirációt, valamint egyszerűen teremthetsz kapcsolatot a kivitelezőkkel.

Nem kell hosszas e-mail váltásokba bonyolódnod a kiszemelt burkoló céggel, nem kell hetekig tartó internet búvárkodásba merülnöd, hogy megtaláld a számodra legszimpatikusabb meleg/hideg burkolatot, vagy asztalos céget.
Csupán annyi a teendőd, hogy kiválasztod az érdeklődési körödnek, projektednek megfelelő lakberendezési kiállítást, elmész és átadod magad a hangulatnak. Közvetlenül cseveghetsz a számodra szimpatikus szakemberekkel, sőt… ha valaki oly annyira belopja magát a szívedbe, hogy hosszú távon is megbíznál benne, akkor a számodra legkedvesebb kivitelezőkkel azonnal üzletet is köthetsz.

Sok esetben akár kedvezményesebben is hozzájuthatsz bizonyos termékekhez, szolgáltatásokhoz, mert bizony a lakberendezési kiállítások sok esetben akciókkal, kuponokkal és árengedményekkel várják a látogatóikat.

Persze ne legyünk naivak, vannak erősebb és gyengébb kiállítások, ezért javaslom, hogy tájékozódj előre, hogy hány kiállító lesz, és kik lesznek azok. Vajon találsz-e közöttük legalább 4-5 olyan céget, amely valóban érdekel, hiszen csak akkor éri meg elmenned egy ilyen eseményre, ha legalább ennyi szereplővel egy helyen tudsz egyeztetni, ezeknek megnézni a termékeit a helyszínen.
Persze érhet kellemes meglepetés, olyan cégek személyében, akiket nem ismersz, és mégis pont rájuk van szükséged. Ilyen is előfordul, velem is.  

A nagyobb eseményeken hangulat fantasztikus, a levegő pezseg, a kiállítók kedvesek, a szakemberek pedig profizmussal állnak minden eseményhez.
A kiállítók rutinnal, komplett megoldáscsomagokkal és inspirációs katalógusokkal felvértezve várják a látogatókat és segítik őket a legjobb megoldások megtalálásában.

Ha nem veszel el a kiállítói rengetegben – ami gyakran nehéz – kezedbe kapod azokat a lehetőségeket, praktikákat, amelyek segítenek neked abban, hogy a fejedben lévő homályos lakberendezési ötletek, éles, gyakorlati példákká váljanak.

Ahhoz, hogy tudd mit keresel a rengetegben segíthet, ha előzetesen egyeztetsz a saját lakásodban egy lakberendezővel, akinek a tanácsai, iránymutatásai alapján még céltudatosabban mész el egy ilyen eseményre.

(Nálam ilyenek a tanácsadás csomagok, amelyek pont ilyen célt szolgálnak.)

Lakberendezési tanácsadás, stílustanácsadás

Mit adhat számodra egy lakberendezés kiállítás?

 • Megismered az aktuális piaci trendeket!
 • Igényeidre szabott megoldásokhoz jutsz!
 • Kedvezményesen vásárolhatsz!
 • Szakmai programokon, előadásokon vehetsz részt!
 • Magas színvonalú termékekkel találkozhatsz!
 • Innovatív lehetőségekkel szélesedhet a látóköröd!

Gép előtt ülve nehezen tapasztalhatod meg a lakberendezés e fajta széles spektrumát. Új technikák, technológiák, aktuális trendek, ámulatba ejtő kivitelezési praktikák egy helyen az otthonteremtésre fókuszálva.

A konyhádat újítanád fel? Ráférne már a nappalidra egy kis ráncfelvarrás? A kert válik aktuálissá az idén? Válaszd ki a számodra legrelevánsabb lakberendezési kiállítást és találkozzunk!

megosztás

Egy felújítás története 6. – Befejező rész

Felújításunk második szakaszát ebben a blog-cikkben egyben írtam meg, fogadjátok szeretettel. Falvágás A felújításunk második üteme is falvágással indult. (Az előző részeket itt találod.) Ezúttal

Miért hasznos egy okos otthon?

A technológiai fejlődés megállíthatatlanul halad előre. Néhány éve még luxusnak számított az okos funkciók beépítése az otthonunkba. Napjainkra azonban tömegek számára válik egyre elérhetőbbé az

Blog írás

Egy felújítás története 5. rész

Ebben a blog-sorozatban a március közepén indult felújításunk történetét olvashatjátok. Az előző részt itt találod.  Az elmúlt másfél hónapban sokat haladtunk, erről írtam most, illetve

Egy felújítás története 4. rész

Egy felújítás története 4. Picit eltűntem, de itt vagyok, nem felejtettelek el Titeket, kedves olvasóim! Március közepén elindult felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban.

Építészeti tervezés

Egy felújítás története 3. rész

Egy felújítás története 3. Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az előző részt itt találod. Most nézzük tovább, hogy hogyan haladnak

panel lakás felújítás történtete

Egy felújítás története 2. rész

Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az első részt itt találod: https://szalontaikata.hu/2022/01/07/egy-felujitas-tortenete/  Most nézzük tovább. Az elmúlt másfél hetünk történései Statikus