kiallitas

Lakberendezés kiállítás és enteriőr inspirációk!

Lakberendezés kiállítás és expó

Kétség sem fér hozzá, javában zajlik a XXI. század. Inspirációs internetes oldalak, elektronikus és kézzelfogható prospektusok, katalógusok, könyvek, csoportok, fórumok, on-line elérhető szakemberek, tudásanyagok és megannyi lehetőség áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy szeretett családi fészkünk stílusosan berendezett otthonná váljon. Virágkorát éli a lakberendezői és design szakma.

Lakberendezési ötletek és inspiráció

És a fentieken túl van még egy fantasztikus opció az inspirálódásra: a lakberendezési kiállítások.

  • Construma
  • Konyha Kiállítás
  • OTTHONDesign kiállítás
  • GardenExpo

    A hazai lakberendezői élet ezekkel a kiállításokkal együtt válik teljessé. 1 jegyárért cserébe rengeteg ötlettel, személyre kapott tanáccsal, brosúrával és szakmai névjeggyel térhetsz haza!

Ezek a rangos események általában az aktuális piaci trendeket szem előtt tartva állítják össze a forgatókönyvüket, kiállítói listájukat.

Sok-sok kiállító, lakberendező, szakember, akik mind-mind azért vannak ott, hogy bemutassák neked színvonalas termékeiket, szolgáltatásaikat. Ezen felül a lakberendezési kiállítások pozitívuma, hogy csak megbízható, hozzáértő kiállítókat engednek szerepelni, ezzel szűrőt és rangot adva az eseménynek.

Construma lakberendezési kiállítás és expó

Hazai lakberendezés kiállítás és design

A hazai lakberendezés fejlődésével egyre szélesebb kör ismerheti meg a hazai (és sokszor külföldi) designereket, design ipari újdonságokat. Látogatóként könnyen szerezhetsz inspirációt, valamint egyszerűen teremthetsz kapcsolatot a kivitelezőkkel.

Nem kell hosszas e-mail váltásokba bonyolódnod a kiszemelt burkoló céggel, nem kell hetekig tartó internet búvárkodásba merülnöd, hogy megtaláld a számodra legszimpatikusabb meleg/hideg burkolatot, vagy asztalos céget.
Csupán annyi a teendőd, hogy kiválasztod az érdeklődési körödnek, projektednek megfelelő lakberendezési kiállítást, elmész és átadod magad a hangulatnak. Közvetlenül cseveghetsz a számodra szimpatikus szakemberekkel, sőt… ha valaki oly annyira belopja magát a szívedbe, hogy hosszú távon is megbíznál benne, akkor a számodra legkedvesebb kivitelezőkkel azonnal üzletet is köthetsz.

Sok esetben akár kedvezményesebben is hozzájuthatsz bizonyos termékekhez, szolgáltatásokhoz, mert bizony a lakberendezési kiállítások sok esetben akciókkal, kuponokkal és árengedményekkel várják a látogatóikat.

Persze ne legyünk naivak, vannak erősebb és gyengébb kiállítások, ezért javaslom, hogy tájékozódj előre, hogy hány kiállító lesz, és kik lesznek azok. Vajon találsz-e közöttük legalább 4-5 olyan céget, amely valóban érdekel, hiszen csak akkor éri meg elmenned egy ilyen eseményre, ha legalább ennyi szereplővel egy helyen tudsz egyeztetni, ezeknek megnézni a termékeit a helyszínen.
Persze érhet kellemes meglepetés, olyan cégek személyében, akiket nem ismersz, és mégis pont rájuk van szükséged. Ilyen is előfordul, velem is.  

A nagyobb eseményeken hangulat fantasztikus, a levegő pezseg, a kiállítók kedvesek, a szakemberek pedig profizmussal állnak minden eseményhez.
A kiállítók rutinnal, komplett megoldáscsomagokkal és inspirációs katalógusokkal felvértezve várják a látogatókat és segítik őket a legjobb megoldások megtalálásában.

Ha nem veszel el a kiállítói rengetegben – ami gyakran nehéz – kezedbe kapod azokat a lehetőségeket, praktikákat, amelyek segítenek neked abban, hogy a fejedben lévő homályos lakberendezési ötletek, éles, gyakorlati példákká váljanak.

Ahhoz, hogy tudd mit keresel a rengetegben segíthet, ha előzetesen egyeztetsz a saját lakásodban egy lakberendezővel, akinek a tanácsai, iránymutatásai alapján még céltudatosabban mész el egy ilyen eseményre.

(Nálam ilyenek a tanácsadás csomagok, amelyek pont ilyen célt szolgálnak.)

Lakberendezési tanácsadás, stílustanácsadás

Mit adhat számodra egy lakberendezés kiállítás?

  • Megismered az aktuális piaci trendeket!
  • Igényeidre szabott megoldásokhoz jutsz!
  • Kedvezményesen vásárolhatsz!
  • Szakmai programokon, előadásokon vehetsz részt!
  • Magas színvonalú termékekkel találkozhatsz!
  • Innovatív lehetőségekkel szélesedhet a látóköröd!

Gép előtt ülve nehezen tapasztalhatod meg a lakberendezés e fajta széles spektrumát. Új technikák, technológiák, aktuális trendek, ámulatba ejtő kivitelezési praktikák egy helyen az otthonteremtésre fókuszálva.

A konyhádat újítanád fel? Ráférne már a nappalidra egy kis ráncfelvarrás? A kert válik aktuálissá az idén? Válaszd ki a számodra legrelevánsabb lakberendezési kiállítást és találkozzunk!

megosztás
szalontai_kata_utunk1

Kulisszatitkok 3.- A lakberendezés közös útja

Ebben a cikkben kifejtem a kihívásokat jelentő helyzeteket és egyéb, lakberendzéssel járó dilemmákat, mint a funkcionalitás vs. design vagy a fenntarthatóság kérdése. Tartsatok velem!

szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!