kertberendezés

Kertberendezés – Hogyan tegyük otthonossá a kertünket?

Otthonos kertberendezés az álomkert kialakításáért!

Kertberendezés ötletek! Közeledik a jó idő, irány a kert. A kertről alapvetően mindenkinek a zöld gyep, fák és virágok jutnak eszébe, de tudtad, hogy a kertedet is berendezheted, otthonosabbá teheted? Ebben a bejegyzésemben ehhez nyújtok segítséget.

A kertnek sok esetben szerves része a terasz is, melyről korábban már egy blog cikkemben írtam, most lépjünk le egy kicsit a teraszról és varázsoljuk igazi édenné a kertünket.

A kert már rengeteg igényt kielégít, legyen szó hangulatos családi étkezésekről, baráti összejövetelekről vagy pihenésről. Megsúgom Neked, hogy a nyári estéken én szeretek a kertbe kiülni dolgozni. Épp ezért – akárcsak az otthonodban – a kertben is fontossá vált a különböző bútordarabok, színek összehangolása, valamint a hangulatfokozó elemek és dekorációk használata.

Kertberendezési ötletek otthon nyaraláshoz

De hogyan is induljunk neki a kert berendezésének?

Ebben az esetben is fontos szempont, hogy a Te ízlésedet tükrözze a kerted, emellett a másik fő szempont a praktikusság, hiszen kertberendezésünknek bírnia kell a nyári tűző napsütést és az esetenként pillanatok alatt lezúduló nyári záport is.

A kert meghatározó elemei a kerti bútorok. Általánosságban elmondható, hogy a kertekben a természetes megjelenésű anyagok hódítanak idén a korábbi évek minimalista irányvonala mellett – a műrattan és a fa igen elterjedt a kerti szetteknél, összeállításoknál.
A nappali és a kert közötti határvonal egyre inkább elmosódik: utóbbiban is nagyobb szerepet kapnak a kanapék, garnitúrák, nem beszélve a hihetetlenül komfortos hintaágyakról, lounge ágyakról.

Kerti bútor ötletek:

Árnyékolás, kültéri világítás és kertberendezési kiegészítők

Ha a bútorok már megvannak, érdemes a kiegészítőkre is hangsúlyt fektetni, hiszen ezek tehetik igazán hangulatossá kertünket. A legnagyobb hőségben szükségünk lehet árnyékos helyekre, erre a napernyők, napvitorlák, pergolák, pavilonok nyújthatnak megoldást.

Ülőpárnákkal, különféle kertdekorációs apróságokkal és virágtartókkal feldobhatjuk az összképet, nem beszélve a kültéri lámpákról, amelyek nyári estéinket teszik majd még hangulatosabbá.

 

Ha szeretnéd, hogy a kerted berendezése is harmonikus és egységes legyen, ha jó lenne, hogyha valaki összerendezné a gondolataidat, akkor szívesen segítek Neked, keress meg elérhetőségeim bármelyikén.

Tekintsd meg referenciáimat!

megosztás

Esztétikus hűtés a kánikula idején

Ebben a cikkben áttekintjük, hogyan integrálhatjuk esztétikusan a hűtést otthonunkban, mire figyeljünk a klímaberendezés kiválasztásánál, és azt is, hogy milyen szellőztetési praktikákat érdemes alkalmaznunk.

Magazinképek a színfalak mögött: a homestaging titka

Mi az? Feldobom, szolgáltatás ára, leesik, háromszoros bevétel? A válasz: homestaging. Ebben a cikkben bemutatom az esztétika, marketing és a befektetés szentháromságát, és azt, milyen lépésekkel tudjuk ezt megvalósítani együtt.

Szezonális dekor és fenntartható lakberendezés

Az ünnepek közeledtével és az évszakok változásával mindig izgalmas időszak köszönt ránk, amikor szeretnénk otthonunkat hangulatossá és az újdonság varázsával megtölteni. Miért ne hoznánk egy

szalontai_kata_utunk1

Kulisszatitkok 3.- A lakberendezés közös útja

Ebben a cikkben kifejtem a kihívásokat jelentő helyzeteket és egyéb, lakberendzéssel járó dilemmákat, mint a funkcionalitás vs. design vagy a fenntarthatóság kérdése. Tartsatok velem!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!