Kertberendezés – Hogyan tegyük otthonossá a kertünket?

Otthonos kertberendezés az álomkert kialakításáért!

Kertberendezés ötletek! Közeledik a jó idő, irány a kert. A kertről alapvetően mindenkinek a zöld gyep, fák és virágok jutnak eszébe, de tudtad, hogy a kertedet is berendezheted, otthonosabbá teheted? Ebben a bejegyzésemben ehhez nyújtok segítséget.

A kertnek sok esetben szerves része a terasz is, melyről korábban már egy blog cikkemben írtam, most lépjünk le egy kicsit a teraszról és varázsoljuk igazi édenné a kertünket.

A kert már rengeteg igényt kielégít, legyen szó hangulatos családi étkezésekről, baráti összejövetelekről vagy pihenésről. Megsúgom Neked, hogy a nyári estéken én szeretek a kertbe kiülni dolgozni. Épp ezért – akárcsak az otthonodban – a kertben is fontossá vált a különböző bútordarabok, színek összehangolása, valamint a hangulatfokozó elemek és dekorációk használata.

Kertberendezési ötletek otthon nyaraláshoz

De hogyan is induljunk neki a kert berendezésének?

Ebben az esetben is fontos szempont, hogy a Te ízlésedet tükrözze a kerted, emellett a másik fő szempont a praktikusság, hiszen kertberendezésünknek bírnia kell a nyári tűző napsütést és az esetenként pillanatok alatt lezúduló nyári záport is.

A kert meghatározó elemei a kerti bútorok. Általánosságban elmondható, hogy a kertekben a természetes megjelenésű anyagok hódítanak idén a korábbi évek minimalista irányvonala mellett – a műrattan és a fa igen elterjedt a kerti szetteknél, összeállításoknál.
A nappali és a kert közötti határvonal egyre inkább elmosódik: utóbbiban is nagyobb szerepet kapnak a kanapék, garnitúrák, nem beszélve a hihetetlenül komfortos hintaágyakról, lounge ágyakról.

Kerti bútor ötletek:

Árnyékolás, kültéri világítás és kertberendezési kiegészítők

Ha a bútorok már megvannak, érdemes a kiegészítőkre is hangsúlyt fektetni, hiszen ezek tehetik igazán hangulatossá kertünket. A legnagyobb hőségben szükségünk lehet árnyékos helyekre, erre a napernyők, napvitorlák, pergolák, pavilonok nyújthatnak megoldást.

Ülőpárnákkal, különféle kertdekorációs apróságokkal és virágtartókkal feldobhatjuk az összképet, nem beszélve a kültéri lámpákról, amelyek nyári estéinket teszik majd még hangulatosabbá.

 

Ha szeretnéd, hogy a kerted berendezése is harmonikus és egységes legyen, ha jó lenne, hogyha valaki összerendezné a gondolataidat, akkor szívesen segítek Neked, keress meg elérhetőségeim bármelyikén.

Tekintsd meg referenciáimat!

Megosztás itt: facebook
megosztás

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás, vágjatok bele! Hatalmas az érdeklődés a gyermekeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett otthonfelújítási támogatás iránt. Népszerűségét csak növeli, hogy a felújítási költségek

Lakberendezés a nyár színeivel

Lakásdekoráció nyári hangulatú otthonhoz Helló, július! Az idei nyári szezon olyan kurtán-furcsán köszöntött be idén. De Én nagyon vártam. Imádom a napsütést és mindent ami