Belsőépítész Budapesten

Rusztikus tölgyfa konyha Diósdon

Konyhatervezés rusztikus stílusban

Ez alkalommal egy csodálatos kis ház különleges konyháját és étkezőjét volt szerencsém megtervezni.

Az alap elképzelést a tulajdonos hölgy kiváló ízlése adta. A konyhabútort valódi fából álmodta meg meleg barna színben, vintage, kissé rusztikus stílusban. Mind a konyha, mind az étkező bútorai minőségi anyagokból készültek: az egyedi konyhabútor, az étkező asztala és székei valódi tölgyfából készültek, az étkező székek bőrülésesek, a konyhabútorba minőségi gránit mosogató, indukciós főzőlap és elektromos sütő került beépítésre.

A térben megtalálható beltéri ajtó az egyedi konyhabútorral megegyező tölgyfából készült szintén egyedi megrendelésre.

A konyhabútor egyedi elrendezését a megrendelővel folytatott sok-sok közös gondolkozás és ötletelés mentén terveztem. Cél volt a konyha számára rendelkezésre álló tér maximális és praktikus kihasználása, ötletes kialakítások betervezése, a tulajdonos hölgy konyha használati szokásainak, magasságának, már meglévő konyhai eszközeinek figyelembevétele, és közben az elképzelt stílushoz igazodó bútor kialakítása.

Az esztétikus kialakításra ügyeltünk az apróságok terén is, úgy, mint a bútor kerámiabetétes bronz fogantyúi, a bronz csaptelep, a konyhabútor üvegbetétei és tölgyfa osztásai, a bútor külső és belső megvilágításai, a spot lámpák bronz színű foglalatai és a sort még folytathatnám.

A konyha és étkező helyiségben megterveztem az elektromos kiállások helyét, a fali csempe kiosztását (elrendezését), valamint a világítás pontos kiállásait.

Remélem, Neked is megnyerte tetszésedet ez a csodálatos konyha!

Állok rendelkezésre egyedi bútort tervezés és lakberendezési szolgáltatásaimmal.

Az képeket készítette: Ferenczi Beáta

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!