Belsőépítész Budapesten

Rusztikus tölgyfa konyha Diósdon

Konyhatervezés rusztikus stílusban

Ez alkalommal egy csodálatos kis ház különleges konyháját és étkezőjét volt szerencsém megtervezni.

Az alap elképzelést a tulajdonos hölgy kiváló ízlése adta. A konyhabútort valódi fából álmodta meg meleg barna színben, vintage, kissé rusztikus stílusban. Mind a konyha, mind az étkező bútorai minőségi anyagokból készültek: az egyedi konyhabútor, az étkező asztala és székei valódi tölgyfából készültek, az étkező székek bőrülésesek, a konyhabútorba minőségi gránit mosogató, indukciós főzőlap és elektromos sütő került beépítésre.

A térben megtalálható beltéri ajtó az egyedi konyhabútorral megegyező tölgyfából készült szintén egyedi megrendelésre.

A konyhabútor egyedi elrendezését a megrendelővel folytatott sok-sok közös gondolkozás és ötletelés mentén terveztem. Cél volt a konyha számára rendelkezésre álló tér maximális és praktikus kihasználása, ötletes kialakítások betervezése, a tulajdonos hölgy konyha használati szokásainak, magasságának, már meglévő konyhai eszközeinek figyelembevétele, és közben az elképzelt stílushoz igazodó bútor kialakítása.

Az esztétikus kialakításra ügyeltünk az apróságok terén is, úgy, mint a bútor kerámiabetétes bronz fogantyúi, a bronz csaptelep, a konyhabútor üvegbetétei és tölgyfa osztásai, a bútor külső és belső megvilágításai, a spot lámpák bronz színű foglalatai és a sort még folytathatnám.

A konyha és étkező helyiségben megterveztem az elektromos kiállások helyét, a fali csempe kiosztását (elrendezését), valamint a világítás pontos kiállásait.

Remélem, Neked is megnyerte tetszésedet ez a csodálatos konyha!

Állok rendelkezésre egyedi bútort tervezés és lakberendezési szolgáltatásaimmal.

Az képeket készítette: Ferenczi Beáta