Belsőépítész Budapesten

Budapest 13. kerületi új építésű lakás berendezése

Új építésű lakás berendezése

Új építésű kis lakás berendezése. Budapest 13. kerületében egy csendes, kellemes utcában megépült új lakás fiatalos, ugyanakkor dizájnos, vidám, nem minimalista berendezésének megtervezésére és a berendezés kivitelezésének segítésére kért fel ügyfelem. Cél volt a lakás apróbb tereinek maximális kihasználása amellett, hogy a lakás dizájnos legyen.

A lakás egy hálószobából, egy amerikai konyhás nappaliból egy fürdőszobából és előtérből, valamint egy kellemes, napsütéses teraszból áll.

Megrendelőim otthonukat fiatalos stílusban képzelték el, domináns színként a barnát, a bézst és a fehéret szerették volna viszontlátni otthonukban. Ezek mellé a színek mellé a türkizt választottuk kiegészítő színnek. 

A modern hangulat mellé kérték, hogy a nappali valamilyen módon csempésszünk bele egy kis keleti stílust. Ezt a falra tervezett több részes mandala képpel, egy a keleties, mégis modern stílusú szőnyeggel, valamint ezekhez illő csillárral és állólámpákkal varázsoltuk bele a nappaliba.

A hálószoba igen pici, és minél nagyobb tároló helyre volt szüksége a fiatal párnak. Annak érdekében, hogy ne veszítsünk a már amúgy is kicsiny alapterületből további területet, valamint, hogy ne nyomja össze a teret semmilyen magasra tervezett nagyobb bútor, így az ágyat terveztem egy dobogóra, amelynek alsó rakodó felülete így elegendő helyet biztosít a pár használati tárgyainak. 

A kis lakásban hangulatosan került kialakításra az amerikai konyhás légtér, az előszoba és az erkély is.

Ha TE is új lakásba vagy házba költözöl és szükséged lenne valakire, aki fogja a kezed a lakberendezés útvesztőiben, keress bármely elérhetőségemen!

Itt találod egy másik munkám, amelyben lakberendezési szolgáltatást nyújtottam: Konyhatervezés Hálószobatervezés

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!