Belsőépítész Budapesten

Praktikus gardróbszoba mindössze 6,5 m²-en

Kicsi és praktikus gardróbszoba kialakítása

Igazi kihívás volt egy házaspár számára egy mindent elnyelő, ám mégis átlátható, jól strukturált gardróbszobát megálmodni egy mindössze 6,5 nm-es helyiségbe.

A kis helyiségek mindig is közel álltak a szívemhez, itt lehet igazán alkotni, itt van leginkább szüksége az embernek a kreativitására. A lakás fantasztikus adottságokkal rendelkezett, nekem igazából csak meg kellett látnom benne a fantáziát. Elegáns, modern és nagy pakolóterű szekrényrendszert álmodtam meg a 6,5 nm-es helyiségbe, hiszen a kevés belterület sem lehet akadály, ha egyediségről van szó!

A kicsi gardróbszoba kialakítása

A megrendelőm 125-km-re lakik tőlem, de megfelelő kommunikációval és együttműködéssel könnyedén áthidaltuk a távolságot és távtervezésben is minden kívánságot sikerült megvalósítani. Mindössze három hét leforgása alatt, a megrendelőmmel történt folyamatos kapcsolattartás végeredményképpen sikerült kialakítanunk egy igazán praktikus, letisztult gardróbszobát mind a feleség, mind a férj nagy örömére.

Szeretnél egy rendezett és praktikus gardróbot, de nem tudod, hogyan is indulj el?

Keress bátran!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!