Belsőépítész Budapesten

3D-s látványtervezés gyömrői újépítésű lakás eladásához

3D látványterv készítés egy új építésű ingatlanhoz

Esztétikus 3D látványterv sokat segít egy épülő ingatlan eladásában. Egy gyömrői új építésű ház beruházója kért fel, hogy készítsek számára 3D-s látványterveket az épülő ingatlan belső tereiről, annak érdekében, hogy a lakás iránt érdeklődők számára be tudja mutatni leendő otthonukat.

Sok esetben az ingatlan iránt érdeklődők számára nem elegendő a ház külső, homlokzati látványterve. Egy vonalas felülnézeti alaprajz alapján nem tudják elképzelni a belső tereket. Nem lehet tudni, hogy mekkora is lesz a konyha, hova fér el egy étkező asztal, hogyan lehet berendezni a lakás, 2-3 gyerek számára, elfér-e a dupla mosdó és egy sarokkád egyszerre a fürdőszobába. 

Megrendelőm kérése az volt, hogy a terek legyenek tágasak, a berendezés legyen fiatalos. Megbeszélésünk alapján elkészítettem a lakás minden egyes helyiségének látványtervét.

Az érdeklődők immár a képek segítségével el tudták képzelni a lakás belső tereit, fantáziájuk elkezdhet szárnyalni leendő otthonukról.

Ha ingatlanod eladásához 3D-s látványtervre lenne szükséged, keress bármely elérhetőségemen.

Itt találod egy másik munkám, amelyben 3D-s látványtervet készítettem megrendelőm számára: 3D-s látványterv ingatlaneladáshoz.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!