otthon kiállítás, design összefoglaló

Otthon kiállítás, design összefoglaló

Otthon kiállítás

Hétvégén rendezték meg az Otthon Design Ősz lakberendezési kiállítást a Hungexpon. Amint azt az előző cikkemben írtam a kiállítás fókuszában a lakások belső designjának kialakítása volt, megjelentek a kiállításon az okos otthon eszközei, a román bútortervezés és – gyártás legfőbb képviselői.

A kiállításról szuperlatívuszokban sajnos nem tudok beszélni. A kiállítók számossága igen elmaradt a megszokott CONSTRUMÁ-n tapasztaltaktól. A szokásos legnagyobb kiállítók persze most is ott voltak, és elhozták megszokott termékpalettájukat.

Pár különleges szépséggel, érdekességgel azért mégis volt alkalma találkoznia annak, aki kilátogatott az eseményre.

Bátran mondhatom, hogy ez alkalommal a fáé volt a főszerep. Néhány standon minőségi fa bútorokat mutattak be, míg máshol különleges fa burkolatokat csodálhattunk meg. Ezen felül kiállították pár fiatal iparművész igazán egyedi kisbútorait, és bemutatkozott pár román bútortervező bútora is. Az egyik hívogató hintaszéket ki is próbáltam. 🙂

Egyedi járólap

A kiállított terméket szemlézve az egyik legkülönlegesebb elem a bőr járólap volt. Hoztam nektek róla egy képet is. Én el tudok vele képzelni egy igazán minőségi, ugyanakkor kuckós, „ csak zoknis” hálószobát vele!

Egyedi csempe

Az egész kiállításon, ami a szívemnek leginkább kedves volt az az egyedileg nyomott csempe és a kézzel készített, egyedi csempe. Mutatom is mire gondolok:

Ha a kézzel készített csempéket csak egy kis helyen belecsempésszük a fürdőszobánkba, máris egy igazán egyedi megoldást kaphatunk.

A terem végében berendeztek pár helyiséget inspirációként. Mutatom a kedvenceimet: egy kávézósarkot (én nevezem így), egy konyhát és egy gyerekszobát.

Lakáskiállítás – otthon kiállítás

Az eseményt összekötötték a lakáskiállítással és a baba-mama expo-val, amelyek szintén számos látogatót vonzottak.

A lakáskiállításon egyértelműen az új építésű, áruk alapján már-már luxus számba menő lakások voltak porondon, a kiállítók között elsősorban bankok voltak jelen, hitel lehetőségeiket is bemutatva az érdeklődőknek.

A baba-mama expo inkább hasonlított egy hatalmas gyerek használtruha piacra, de nem volt ezzel semmi gond. Volt gyerek sarok, szórakoztató bohóc, zenebona, sok használt és néhány új gyerekholmi.

Összességében azt gondolom, hogy ennek a kiállításnak még ki kell nőnie magát, ugyanakkor egy kellemes vasárnap délelőtti program volt, és biztos vagyok benne, hogy pár alkalom után ez az esemény is megtalálhatja a helyét a hazai lakberendezési, otthonteremtési kiállítások palettáján.

Ha szeretnéd, hogy segítsek valami igazán különlegeset kihozni otthonodból, keress bátran!

megosztás
szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

biofil lakberendezés

2021-es trendek: A biofil belsőépítészeti irány

Tisztázzuk az alapokat: Mi is a biofíl belsőépítészeti irány? A biofília (a természet szeretete) az ember természethez és természetes folyamatokhoz való veleszületett vonzódására összpontosít. Ez

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!