Belsőépítész Budapesten

Egy magán bölcsőde megújulása Budapest 11. kerületében

Ki ne szeretne néha újra gyermek lenni? Kicsit ismét gondtalanul, felhőtlenül játszani a sok színes, kedves játék között?

De ha már nem lehetünk mi újra gyerekek, akkor legalább csináljunk a gyermekek számára egy csodahelyet! Valami olyat, ahol az ott töltött idő minden percét egy inspiráló, tágas, vidám térben tölthetik el, ahol minden róluk szól és őket szolgálja. Nevethetnek, álmodhatnak, biztonságban játszhatnak és fejlődhetnek.

Ilyen ez a hely: a Csibebölcsibe magán bölcsőde Budapest, 11. kerületében.

2024 májusában a Csibebölcsi, budapesti, magánbölcsőde felújítására, belső tereinek felfrissítésére készítettem terveket. Fantasztikusan kreatív, vidám munka vette ekkor kezdetét, hiszen gyermekeknek tervezni csodás, felemelő dolog.

A falfestéseken, parkettacsiszoláson, villanyszerelésen túl jöhetett a dizájn-tervezés.

Sok különleges elemet terveztem az enteriőrbe, annak érdekében, hogy egy igazán harmónikus, mégis különleges ékszerdoboz legyen a bölcsi belső tere.

A két fő falra az egyedi falfestéseket Nagy Ági (Gyermekkuckó) készítette.  Ezek fantasztikus ékei lettek az egész bölcsődének.

A közösen megálmodott csodás, kreatív, egyedi matatófalat a Dodókocka anyukája, Móni készítette.

A kis alvókuckót a játéktértől KKlaser által készített, egyedileg tervezett, hatalmas méretű 3D-s fa térelválasztópanel választja el.

Úgy gondolom, hogy egy fantasztikus, csodás, vidám mesebirodalom vár a gyermekekre a Csibebölcsibe magánbölcsödében.

A felújítást követően minden adott ahhoz, hogy a picur gyermekek kreativitásukat és képzelőerejüket kiélve, biztonságban játszhassanak minden egyes nap ezen a csodás helyszínen.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!