Belsőépítész Budapesten

Botanikus stílusú hálószoba és nappali lakberendezése Budapesten

Lakberendezési szolgáltatásom eredményeként elkészült egy nagyon hangulatos hálószoba és nappali Budapest 18. kerületében.

Ez volt az a projekt, ahol a tervezés során számos kompromisszumot kellett kötnünk, annak érdekében, hogy mindenki számára tetsző, élhető otthont tudjunk kialakítani.

A budapesti lakás össz alapterülete mindössze 45 nm és itt el egy totyogó és egy sokszor home office-ban dolgozó édesapa, anyuka és egy cicus.

A fentieket figyelembe véve nappaliban a szokásos nappali funkciók mellett meg kellett oldanunk a dolgozósarok kialakítását, a macskaalom elhelyezését, valamint egy előszobai tükör és lerakóhely elhelyezését is. A cél természetesen az volt, hogy mindezen funkciók elhelyezése mellett a tér a lehető legtágasabb érzést keltse, ne legyen túlzsúfolt, a totyogó számára a tér biztonságosan használható legyen és a cica se tudjon szétszedni semmi olyat, amelyet nem kellene. 

A hálószoba szineinek az erdőzöld-bézs-barna kombinációt választottuk, míg a nappaliban adott volt egy szürkés-menta színű kanapé, így ehhez, valamint pár fekete kiegészítőhöz – például egy fantasztikus fekete gitárhoz álmodtuk meg a budapesti nappali színvilágát.

Mind a hálószobába, mind a nappali terveztem egyedi bútorokat, annak érdekében, hogy minden szükséges használati tárgy kényelmesen elférjen, jól hozzáférhető legyen és az itt élők tárolási igényeit maximálisan kielégítsük. Az egyedi bútorok segítségével tudtuk kialakítani a megfelelő színharmóniákat és fértünk el végül tökéletesen a kis terekben.

Azt gondolom, hogy a budapesti lakberendezési szolgáltatás keretében végeredményként egy nagyon szép, kellemesen harmonikus otthont sikerült létrehozni.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!