Belsőépítész Budapesten

Szépségszalon Budapest szívében

Szépségszalon Budapest szívében

Ez alkalommal alaprajzi és műszaki tervezésre, a szalon térszervezésének megálmodására kértek fel.

Bár ezek a tervezési feladatok közel sem annyira látványosak, mint mikor a design-tervezés is része a megbízásomnak, nem kevésbé fontosak, sőt!

Igazán komoly, felelősségteljes munka pontosan megtervezni egy ekkora szalon alaprajzát, az új helyiségek kialakításait, az új falak pontos elhelyezkedéseit. Ezeken felül feladatom volt elkészíteni az egész szalon villanyszerelési tervét, beleértve az álmennyezeti tervet és az abban elhelyezett lámpakiosztást is.

Nagyon élveztem a munkát, igazán inspiráló volt. Egy belvárosi nagy belmagasságú helyiség minden korábbi belső falát kivették, így „tabula rasa”-ként szinte bármit álmodhattam. Természeten szoros együttműködésben gondolkoztunk a tulajdonossal, figyelembe vettem, hogy mi lenne a költséghatékonyabb kialakítás, illetve, hogy milyen vásárlói igények merülnek fel egy szépségszalonnal kapcsolatosan.

A szalon teljeskörű szolgáltatást tud majd nyújtani a szépülni és pihenni vágyóknak. A fodrászat, pedikűr és manikűr mellett három masszázsszoba is helyet kapott a tervrajzon. Mindezen szolgáltatásokat ergonómikus, ügyfélközpontú kialakítással kellett elhelyezni az adott térben.

A szépségszalon létrehozása a mai napig is zajlik, így képeim még sajnos nincsenek, de bízom benne, hogy egyszer meg tudom számotokra mutatni. 🙂

Ha te is épp építkezel vagy vállalkozást tervel, saját szalont vagy irodát alakítanál ki, örömmel segítek, keress bizalommal! Lakberendezési áraimat itt találod.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!