Belsőépítész Budapesten

Letisztult stílus – Új építésű lakás Biatorbágyon

Új építésű lakás burkolatkiosztása és berendezése

Ez alkalommal ügyfeleim egy épülő lakás belső terei design-terveinek és burkolatkiosztási terveinek elkészítésére kértek fel.

A munka a lakás alakja, elosztása és a munkálatok kezdetleges volta miatt igen izgalmas volt.

Az amerikai konyhás nappali számos nyílászáróval rendelkezik, alakja nem a megszokott négyzetalapú elrendezés, ezért a teret igazán jól átgondoltan, megfelelő méretű  bútorokkal és ügyes elrendezéssel kellett berendezni ahhoz, hogy a tér jól használható és harmonikus legyen. 

A nappaliban és a konyhában a szürke, fehér és tölgy színek mellé  a türkizt választottuk, amely kiemeli és feldobja a tér hangulatát. A türkiz kanapé vagány választás volt, azonnal vonzza a tekintetet, ugyanakkor megfelelően harmonizál a helyiség többi elemével.

A képeken még nem jelenik meg egy tervezett egyedi asztalos által készülő olvasó pad az ablak alatt, amely végső soron kellemesen zárja körbe majd a teret.

Sajnos a berendezés elkészültekor nem volt alkalmam fotóssal képeket készíttetni a helyszínen, így a teljes megvalósult tereket csak részben van lehetőségem itt bemutatni.

Ha te is épp építkezel vagy lakásod készülőben van, örömmel segítek belevarázsolni elképzeléseidet! Lakberendezési áraimat itt találod.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!