Belsőépítész Budapesten

Modern, kifinomult családi ház teljes körű lakberendezése Székesfehérváron

Kedves Ügyfelem azzal keresett meg, hogy két szintes családi házukat teljes körűen szeretnék felújítani és az ezzel kapcsolatosan felmerülő minden részlet megtervezésében szeretnék kérni a szakmai segítségem

A felújítás két ütemben zajlik, egyelőre a földszinti felújítás ért végére egy éve, majd hamarosan indul az emelet.

A teljes körű lakberendezés keretében Megbízómnak elkészítettem az új funkciókhoz, új kialakításokhoz illesztett teljes villanyszerelési tervet, gépészeti ajánlást, gipszkartonozási terveket – mennyezetre és válaszfalakra egyaránt. Építésszel, statikussal együttműködve terveztünk két helyen falnyílás bővítést. Kicserélésre kerültek a régi ablakok, ajtók, mindenhova új burkolatok kerültek, amik burkolatkiosztási terveit szintén szükséges volt elkészíteni.

Az előszoba helyiséget teljesen újragondoltuk: egy új gipszkartonfallal kialakítottunk egy modern, letisztult előszobát. A mindent elnyelő és praktikusan kialakított előszobabútor tervét is minden centimétert figyelembe én készítettem.

Lakberendezési áraimat itt találod.

A vendégszoba kialakítása praktikus, mégis csodás, az idekerülő praktikus bútorba elhelyeztünk egy tv-t, illetve az ide tervezett egyedi bútor további tárolásra ad lehetőséget a megrendelőmnek.

A nappali rosegold elemei – a tévé mögé elhelyezett rosegold tapéta, a különleges mennyezeti lámpa, valamint a falon elhelyezett Bernadett Shepherd egyedi falfestmény https://www.bernadettshepherd.com – fantasztikusan emelik a helyiség hangulatát, amely így egyszerre lett lágy, modern, finom és letisztult.

A korábbi nagy, funkcionálisan nem megfelelően kialakított előszobából – az új előszoba mellett létrehoztunk egy közlekedőt, ahol elhelyeztünk egy kávézóasztalt és egy gyerekolvasó-, kreatív sarkot.

A fürdőszoba és toilette két kicsiny helyiség volt, ezért megtettem mindent, hogy a helykihasználás a legpraktikusabb legyen, a szükséges gépek szépen és praktikusan elférjenek, miközben az esztétikum igazi élményt nyújtson. A különleges ledes megvilágítások, ledes tükör, egyedi mennyezeti lámpák és függesztékek, az ez esetben is egyedileg tervezett és kivitelezett fürdőszobabútor tökéletes összhangot alkot és kiváló lehetőséget biztosít az ottlakók számára, hogy pihenhessenek ebben a helyiségben.

Az egy légterű régi konyhát és étkezőt is újragondoltunk. A két funkció elhelyezkedését a térben felcseréltük és funkcionálisan teljesen az ügyfelem és családja igényire, mindennapjaira szabott helyiséget hoztunk létre.

Aki ismer, az tudja, hogy az egyedi bútortervezés a szívem csücske, így örömmel terveztem meg ezt a konyhabútort is. A tervezés során ügyfelemmel minden apró részletre kitértünk, mindent végigegyeztettünk: a süllyesztett konnektoroktól kezdve, az álló háztartási tisztítószereket és gépeket elrejtő szekrényen, a fiókok belső osztóinak kitalálásán át, a rejtett sarokszekrényig, a legideálisabb belső vasalatokig és térosztókig. Így lett ez a konyhabútor végül egy fantasztikus alkotás, ahol minden centiméter praktikusan ki van használva és minden részlet a harmonikus sütés-főzést és közös étkezést hivatott segíti.

Úgy gondolom, a végeredmény magáért beszél.

Végül, de nem utolsó sorban nem maradt ki a felújításból a lépcsőház és a terasz sem. Íme a két extra-hangulatos helyiség.

Ha te is építkezés vagy felújítás előtt állsz, keress bátran, nagy örömmel segítek! Neked is létrehozzuk együtt az Álom otthonodat!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!