környezetbarát lakberendezés

Ne dobjuk ki! Környezetbarát lakberendezés!

Környezetbarát, fenntartható lakberendezés

Had mutassak be Neked valakit, aki ennek a szemléletnek a jegyében éli mindennapjait.

Réti Éva a Réthy Fashion megálmodója, alapítója és designere. A vállalkozás 2012-ben alakult és a környezetvédelem és a divat kapcsolatát gondolta újra elsősorban a farmer újrahasznosításával. Legfőbb tevékenységük új, innovatív termék létrehozása – farmerbegyűjtéssel és farmerfeldolgozással –, valamint a környezettudatos szemléletformálás. Hozzám hasonlóan Éva és csapata fontosnak tartja, hogy a régi elhasználódott bútorokat, ha még meg lehet menteni, ne dobják ki, hanem újragondolva inkább újítsák fel. Éva ehhez elsősorban persze a farmert ajánlja, hiszen így két, funkciójában teljesen különböző anyagot is meg tudnak menteni egyszerre.

Éva és immár cége hitvallása:

„Célunk az újrahasznosítás tényleges megvalósulása, az újrahasznosítás minőségét egy magasabb szintre felemelni. Termékeinknél alapvető cél, hogy nem látszódhat rajta, hogy újrafelhasznált anyagból készült, új hatását kell keltenie.” Globális céljuk: „Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése újrahasznosítással, a körkörös gazdaság kialakításával – melynek lényege, hogy semmilyen alapanyag ne vesszen kárba.”

Mindezen elvek szem előtt tartásával született újjá Éva kezei között egy forgószék, egy régi, teljesen szétment fotel és jó pár ikeás kanapé is. Íme:

Újrahasznosított bútorok és kiegészítők

Ezen felül Éváéknak vannak olyan további apróbb bútordarabjaink, lakberendezési tárgyaik, amelyek újrahasznosított farmerból készülnek. Ilyenek a babzsák fotelek, az olvasópárnák,a fetrengő, és a farmer címkékből készített szőnyeg. Pár kép kedvcsinálónak:

Ha tetszenek Éváék termékei és szemlélete, a Réthy Fashion-ről ITT olvashatsz még többet!

A környezettudatos, fenntartható vagy az újrahasznosítást előtérbe helyező lakberendezési csomagjaim kapcsán.

Éváékkal sok kapcsolódási pontunk van, így bízom benne, hogy a jövőben sokszor fogunk még együtt dolgozni.

megosztás
szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!