stílusos erkélylakás kialakítása

Stílusos erkélykialakítás – Akár panelban is

Panel erkély mérettől függetlenül

Panel erkély. Reggelente kiülni a panel erkélyre, és figyelni az ébredező várost felemelő érzés. Az első kávé elfogyasztása ebben a nyugodt környezetben alapvetően meghatározza az egész napunkat. Nem mindegy hát, milyen miliő vesz körbe minket – még ha parányi is az erkélyünk.

Panel erkély berendezés és ötletek

Panel erkély ötletek

Az első, ami beugrik egy icipici erkély berendezésével kapcsolatban, hogy ha mindent szeretnénk megvalósítani, amit elképzeltünk, akkor zsúfolt és kusza lesz a piciny helyiség. Ügyes elrendezéssel és pár okos ötlettel, azonban az eklektika adhatja akár a balkonunk báját is.
Ma már egy lakberendezőnek olyan fortélyok vannak a tarsolyában, amellyel pár négyzetméteren is kialakíthatjuk a saját külső terünket. Nézzünk pár gondolatot és pár kreativitásunkat beindító képet ezzel kapcsolatban.

Kreatív és trendi panel erkély

Erkélyünknek első körben a funkcióját érdemes meghatároznunk. Mit is szeretnénk ott létrehozni…
Egy olvasósarkot, egy összebújós zugot vagy inkább egy otthoni munkaállomást? Esetleg szívesen vacsoráznánk vagy sütögetnénk kint esténként? Vagy talán egy mini party helyszínt szeretnénk kialakítani? Ha ezt kitaláltuk, akkor következhet a funkciót támogató és nekünk leginkább tetsző stílus kiválasztása.

Panel erkély dekoráció

Ha szeretjük a növényeket, akkor ezeket az erkélyen se nélkülözzük! Ha szeretjük a színeket otthonunkban, akkor használjuk azokat bátran a kültéren is! Az anyagválasztásnál legyünk tekintettel a kültér kitettségére, benapozottságára vagy éppen ellenkezőleg a zártságára! 

A következő erkélyek közül melyik áll hozzád a legközelebb? Írd meg nekem akár a Facebookon  vagy emailben is szívesen veszem!

Tekintsd meg referenciáimat!

megosztás
szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!