Őszi lakberendezési tippek és ötletek, őszi lakástrend

Itt van az ősz, itt van újra

Itt van az ősz itt van újra! Őszi lakástrend

A ruhatárad már készen áll az őszre?

Akkor itt az ideje a lakásodat is az új évszakra hangolni!
Blogbejegyzésemben most megmutatom, hogy milyen színek uralkodnak 2019 őszén a lakberendezésben. Őszi lakástrend!

Ahhoz, hogy lakásunkat kicsit az ősz hangulatához hangoljuk elegendő néhány apróbb lakberendezési kiegészítőt beszereznünk, „lecserélnünk”. Ilyenek a díszpárnák, a gyertyák, vagy ilyenek lehetnek a szőnyegek és vázák. 2019 őszén az ezüst és az arany szín remek választás. Ezekkel a színekkel igazi luxust varázsolhatsz otthonodba.

Tipp: korábbi cikkemben kaphatsz még inspirációt!

Őszi lakberendezési tippek és ötletek, őszi lakástrend
Színválasztás a lakberendezésben, őszi lakástrend

Belsőépítészeti megoldások és lakberendezési tippek az őszi időszakra

Az arany és ezüst idén a tapétákon is megjelenik. A letisztult hatás eléréséhez azt tanácsolom, hogy párosítsd őket fehérrel vagy szürkével!

Az őszi lakberendezési trendek másik meghatározó momentuma a természetesség.

Őszi színek a lakberendezésben, lakástrend

A 2019-es ősz színe a természet jegyében a zöld, a kék, a sárga és a vörös erőteljesebb árnyalatai. A lakásodnak erőt adhatnak az élénk és kontrasztos színek. A 2019-es trendek erre az erőre (is) építenek. Az elmúlt évek pasztell és bézs visszafogottsága után nagy váltás az élénk színek alkalmazása, de a lakberendezés trendje egyértelműen ebbe az irányba megy. Bátran használja és teszi egymás mellé az élénk színeket, legyen szó bútorokról vagy akár csak kiegészítőkről.

A mélyzöld árnyalatok a négy fal közé is becsempészik a természet kellemes lágyságát. Egy ilyen falszín remekül mutat a nappaliban vagy akár a hálószobában is, hiszen harmóniát és megnyugvást hoz a helyiségbe.

Trendi falszínek és bútorszövetek

2019-ben a kék szürkésebb, ködösebb árnyalatai igazán divatosak, illetve a merészebb indigókék hódít. Rendkívül elegáns és energiával telíti az otthonodat. Ha szereted a drámai hatást, akkor a lilás-tintás árnyalatú kék kitűnő választás.

Őszi lakástrend
Elegáns bútorszövetek ősszel, őszi lakástrend

Élénk színű, őszi lakásdekoráció és a bútorok

Ugyanakkor a vidám, élénk színek sem maradhatnak el, ezért a feltűnő, vibráló sárga is szerepet kap a természetesség jegyében. Akár nagyobb felületen is megjelenhet lakásunkban! Válassz egy ilyen árnyalatú fotelt, kanapét vagy kiegészítőt. A sárga remekül passzol a natúr, természetes színekkel is.

A vörös szín mély, telített árnyalata igazán bátor választás, ami a teljes szoba hangulatát megváltoztatja! Akár egyetlen falrészen alkalmazva is elérhetjük vele a kívánt hatást.

Ha bútortervezésre, lakberendezésre vagy tanácsadásra lenne szükséged, keress bátran!

megosztás
szalontai_kata_utunk1

Kulisszatitkok 3.- A lakberendezés közös útja

Ebben a cikkben kifejtem a kihívásokat jelentő helyzeteket és egyéb, lakberendzéssel járó dilemmákat, mint a funkcionalitás vs. design vagy a fenntarthatóság kérdése. Tartsatok velem!

szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!