Őszi lakberendezési tippek és ötletek, őszi lakástrend

Itt van az ősz, itt van újra

Itt van az ősz itt van újra! Őszi lakástrend

A ruhatárad már készen áll az őszre?

Akkor itt az ideje a lakásodat is az új évszakra hangolni!
Blogbejegyzésemben most megmutatom, hogy milyen színek uralkodnak 2019 őszén a lakberendezésben. Őszi lakástrend!

Ahhoz, hogy lakásunkat kicsit az ősz hangulatához hangoljuk elegendő néhány apróbb lakberendezési kiegészítőt beszereznünk, „lecserélnünk”. Ilyenek a díszpárnák, a gyertyák, vagy ilyenek lehetnek a szőnyegek és vázák. 2019 őszén az ezüst és az arany szín remek választás. Ezekkel a színekkel igazi luxust varázsolhatsz otthonodba.

Tipp: korábbi cikkemben kaphatsz még inspirációt!

Őszi lakberendezési tippek és ötletek, őszi lakástrend
Színválasztás a lakberendezésben, őszi lakástrend

Belsőépítészeti megoldások és lakberendezési tippek az őszi időszakra

Az arany és ezüst idén a tapétákon is megjelenik. A letisztult hatás eléréséhez azt tanácsolom, hogy párosítsd őket fehérrel vagy szürkével!

Az őszi lakberendezési trendek másik meghatározó momentuma a természetesség.

Őszi színek a lakberendezésben, lakástrend

A 2019-es ősz színe a természet jegyében a zöld, a kék, a sárga és a vörös erőteljesebb árnyalatai. A lakásodnak erőt adhatnak az élénk és kontrasztos színek. A 2019-es trendek erre az erőre (is) építenek. Az elmúlt évek pasztell és bézs visszafogottsága után nagy váltás az élénk színek alkalmazása, de a lakberendezés trendje egyértelműen ebbe az irányba megy. Bátran használja és teszi egymás mellé az élénk színeket, legyen szó bútorokról vagy akár csak kiegészítőkről.

A mélyzöld árnyalatok a négy fal közé is becsempészik a természet kellemes lágyságát. Egy ilyen falszín remekül mutat a nappaliban vagy akár a hálószobában is, hiszen harmóniát és megnyugvást hoz a helyiségbe.

Trendi falszínek és bútorszövetek

2019-ben a kék szürkésebb, ködösebb árnyalatai igazán divatosak, illetve a merészebb indigókék hódít. Rendkívül elegáns és energiával telíti az otthonodat. Ha szereted a drámai hatást, akkor a lilás-tintás árnyalatú kék kitűnő választás.

Őszi lakástrend
Elegáns bútorszövetek ősszel, őszi lakástrend

Élénk színű, őszi lakásdekoráció és a bútorok

Ugyanakkor a vidám, élénk színek sem maradhatnak el, ezért a feltűnő, vibráló sárga is szerepet kap a természetesség jegyében. Akár nagyobb felületen is megjelenhet lakásunkban! Válassz egy ilyen árnyalatú fotelt, kanapét vagy kiegészítőt. A sárga remekül passzol a natúr, természetes színekkel is.

A vörös szín mély, telített árnyalata igazán bátor választás, ami a teljes szoba hangulatát megváltoztatja! Akár egyetlen falrészen alkalmazva is elérhetjük vele a kívánt hatást.

Ha bútortervezésre, lakberendezésre vagy tanácsadásra lenne szükséged, keress bátran!

megosztás

Egy felújítás története 6. – Befejező rész

Felújításunk második szakaszát ebben a blog-cikkben egyben írtam meg, fogadjátok szeretettel. Falvágás A felújításunk második üteme is falvágással indult. (Az előző részeket itt találod.) Ezúttal

Miért hasznos egy okos otthon?

A technológiai fejlődés megállíthatatlanul halad előre. Néhány éve még luxusnak számított az okos funkciók beépítése az otthonunkba. Napjainkra azonban tömegek számára válik egyre elérhetőbbé az

Blog írás

Egy felújítás története 5. rész

Ebben a blog-sorozatban a március közepén indult felújításunk történetét olvashatjátok. Az előző részt itt találod.  Az elmúlt másfél hónapban sokat haladtunk, erről írtam most, illetve

Egy felújítás története 4. rész

Egy felújítás története 4. Picit eltűntem, de itt vagyok, nem felejtettelek el Titeket, kedves olvasóim! Március közepén elindult felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban.

Építészeti tervezés

Egy felújítás története 3. rész

Egy felújítás története 3. Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az előző részt itt találod. Most nézzük tovább, hogy hogyan haladnak

panel lakás felújítás történtete

Egy felújítás története 2. rész

Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az első részt itt találod: https://szalontaikata.hu/2022/01/07/egy-felujitas-tortenete/  Most nézzük tovább. Az elmúlt másfél hetünk történései Statikus

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!