Otthoni farsangi lakásdekoráció

Praktikus farsangi lakásdekoráció, lakberendezés

Már javában tart a farsangi időszak, amely a vidám formák és élénk színek időszaka. Javaslom, hogy jelenjen ez meg ez a vidámság otthonunk dekorációiban, kiegészítőiben, esetleg bútordarabjaiban is! Ismét egy ünnep, amikor dekorálhatunk. 😉

A farsangi vidámság otthonunkba csempészésével, harsány és erőteljes hangulatával mintegy energiabombaként adhatunk lakásunknak és magunknak is új lendületet a szürke és hűvös évszakok után.

Ahhoz, hogy a farsangi hangulatnak megfelelő dekorációval díszítsük fel a lakást, először nézzük is meg, hogy miről is szól igazából a farsang. A farsangi időszak vízkereszttől húshagyó keddig tart. Lényege a vidámság, tartozékai a lakomák, a bálok, manapság a bulik és jelmezes partik. A farsang csúcspontja a karnevál, vagy ahogyan mi magyarok hívjuk: a „farsang farka”, ami lényegében a tél búcsúztatása. Ilyenkor rendezik meg más országokban, városokban a híres karneválokat (például a riói vagy a velencei karnevált), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást. Mindent összegezve egy vidám, bohókás időszak, így lakásunk, házunk farsangi mulatságos dekorációját is ennek megfelelően válogassuk össze.

Akik nem mernek évekre elköteleződni harsány, erőteljes színű bútorok, falfestések és burkolóanyagok mellett, azoknak ajánlom, hogy ebben az időszakban dekorációkban, kiegészítőkben és textíliákban jelenítsék meg a farsangi hangulatot.

Színesebb, bohókásabb lakástextil, mint farsangi lakásdekoráció:


Dekorálhatsz lampionokkal, színes világításokkal:

Farsangi lakásdekoráció maszkokkal:


Készíthetünk vidám farsangi kopogtatót az ajtónkra:


Vagy asztaldekorációt:


De megjelenhetnek az első színes, tavaszi virágok is lakásunkban:

Farsangi party dekoráció :

Ha farsangi bulit rendezel érdemes party dekorációt is tervezni, ehhez íme néhány, akár saját kezűleg is elkészíthető dekorációs tipp:

Lufik, pom-pomok, szalagok vidám színekben, ez minden bulin telitalálat:

A papírból készült lakásdekorációk száma végtelen, a formák és színek kavalkádjától biztosan mindenki jó hangulatba kerül:


Dekorálj Te is bátran, töltődj fel a vidám színekkel!

Ha otthonod átalakításában vagy dekorálásában segítségre vagy iránymutatásra van szükséged keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

Megosztás itt: facebook
megosztás

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás, vágjatok bele! Hatalmas az érdeklődés a gyermekeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett otthonfelújítási támogatás iránt. Népszerűségét csak növeli, hogy a felújítási költségek

Lakberendezés a nyár színeivel

Lakásdekoráció nyári hangulatú otthonhoz Helló, július! Az idei nyári szezon olyan kurtán-furcsán köszöntött be idén. De Én nagyon vártam. Imádom a napsütést és mindent ami