Farsangi karnevált idéző függöny, lakástextil, lakásdekoráció

Otthoni farsangi lakásdekoráció

Praktikus farsangi lakásdekoráció, lakberendezés

Már javában tart a farsangi időszak, amely a vidám formák és élénk színek időszaka. Javaslom, hogy jelenjen ez meg ez a vidámság otthonunk dekorációiban, kiegészítőiben, esetleg bútordarabjaiban is! Ismét egy ünnep, amikor dekorálhatunk. 😉

A farsangi vidámság otthonunkba csempészésével, harsány és erőteljes hangulatával mintegy energiabombaként adhatunk lakásunknak és magunknak is új lendületet a szürke és hűvös évszakok után.

Ahhoz, hogy a farsangi hangulatnak megfelelő dekorációval díszítsük fel a lakást, először nézzük is meg, hogy miről is szól igazából a farsang. A farsangi időszak vízkereszttől húshagyó keddig tart. Lényege a vidámság, tartozékai a lakomák, a bálok, manapság a bulik és jelmezes partik. A farsang csúcspontja a karnevál, vagy ahogyan mi magyarok hívjuk: a „farsang farka”, ami lényegében a tél búcsúztatása. Ilyenkor rendezik meg más országokban, városokban a híres karneválokat (például a riói vagy a velencei karnevált), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást. Mindent összegezve egy vidám, bohókás időszak, így lakásunk, házunk farsangi mulatságos dekorációját is ennek megfelelően válogassuk össze.

Akik nem mernek évekre elköteleződni harsány, erőteljes színű bútorok, falfestések és burkolóanyagok mellett, azoknak ajánlom, hogy ebben az időszakban dekorációkban, kiegészítőkben és textíliákban jelenítsék meg a farsangi hangulatot.

Színesebb, bohókásabb lakástextil, mint farsangi lakásdekoráció:


Dekorálhatsz lampionokkal, színes világításokkal:

Beltéri hangulat világítás lampionokkal vagy LED égősorokkal

Farsangi lakásdekoráció maszkokkal:


Készíthetünk vidám farsangi kopogtatót az ajtónkra:

Asztaldísz és dekoráció készítés farsangra


Vagy asztaldekorációt:

Asztaldísz és dekoráció készítés farsangra


De megjelenhetnek az első színes, tavaszi virágok is lakásunkban:

Virágdekoráció tavaszváró farsangi hangulat

Farsangi party dekoráció :

Ha farsangi bulit rendezel érdemes party dekorációt is tervezni, ehhez íme néhány, akár saját kezűleg is elkészíthető dekorációs tipp:

Lufik, pom-pomok, szalagok vidám színekben, ez minden bulin telitalálat:

Farsangi party dekoráció lufikkal és papír dekorációval

A papírból készült lakásdekorációk száma végtelen, a formák és színek kavalkádjától biztosan mindenki jó hangulatba kerül:

Papírdekoráció és pompomok


Dekorálj Te is bátran, töltődj fel a vidám színekkel!

Ha otthonod átalakításában vagy dekorálásában segítségre vagy iránymutatásra van szükséged keress bizalommal elérhetőségeim valamelyikén!

megosztás
szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!