Belsőépítész Budapesten

Térszervezés segítése 3D-s látványtervvel

Látványterv készítés 3D-ben

2020 tavaszán azzal keresett meg ügyfelem, hogy leendő kis lakásának lehetséges térszervezéseit mutassam meg számára 3D-s látványtervek segítségével.

Van olyan, mikor az ember megakad új lakása berendezésében. Nem tud dönteni, szükséges-e falat bontani a számára jól funkcionáló otthon kialakításához, nem látja még, hol lenne legjobb helye a gyerekek szobájának, elfér-e vajon a kinézett kanapé mellé még egy dolgozósarok is, hogyan kellene kialakítani a konyhát, stb…

Ebben az esetben ezen kérdések megválaszolásában segítettem ügyfelemnek. A lakás leendő design-ja, a beszerzendő bútorok, kiegészítők színei ez esetben nem kerültek szóba.

Viszont végignéztük, mekkora a legnagyobb kád, amely mellett elfér az áhított dupla mosdó és még egy törölköző szárító is. Javaslatot tettem arra, hogyan érdemes kialakítani a legnagyobb, ugyanakkor a kislakásban mégis kényelmesen használható, beépítésre kerülő gardróbszekrényt. Megterveztem a megfelelő konyhaelrendezést, amely az adott helyen ergonómikusan használható, és megadtam azokat a méreteket, amelyekkel kialakítható a nappaliban, annak általános funkcióján túl egy kétszemélyes dolgozósarok is.

Ha hasonló dilemmáid vannak, keress bizalommal, neked is segítek!

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!