vidám lakberendezés

Vidám lakberendezés – Költöztesd be a nevetést otthonodba!

Vidám lakberendezési ötletek

Vidám lakberendezés? Az áprilist bolondos hónapnak tartják. Ez talán azzal lehet összefüggésben, hogy ilyenkor érkezik a tavasz és az emberek hangulata is a borúsból derűsbe fordul. Tapasztalataim szerint legtöbben ilyenkor kezdik el színesebben dekorálni az otthonukat is, s a teljes stílusváltás is ilyenkor fogalmazódik meg a fejekben.

Az áprilisi bolondozás jegyében, ebben a bejegyzésemben bohókás, színes, sokak szerint talán kicsit eklektikus otthonokat szeretnék nektek bemutatni.

Egy színes, bohókás otthonra gondolván nem kell rögtön attól tartani, hogy az feltétlenül zavaróan eklektikus, összevisszaságot árasztó. Egy jól kidolgozott koncepcióval, megfelelően összeválogatott lakberendezési tárgyakkal és dekorokkal hangulatos, bohókás hatás érhető el, ahol a vidám hangulat is garantált.

Maradj velem, mert bejegyzésem végén képekben is mutatok majd néhány olyan otthont, amelyek tulajdonosai igazán mertek elrugaszkodni a hagyományostól és akik szó szerint értelmezték a bolondos otthon kifejezést.
Na de ugorjunk most vissza és nézzünk, hogy hogyan varázsolhatsz vidám hangulatot a lakásodba! Ígérem a képekkel sem fogok fukarkodni.

A legkézenfekvőbb – Bolondos színek

Véleményem szerint minden helyiség megérdemel egy kis egyéniséget, és ezt leghamarabb az élénkebb színek használatával érheted el. Ez megnyilvánulhat egy-egy harsányabb árnyalatú bútordarabban, lakástextilben, kiegészítőben, de a bátrabbak feldobhatják az egyszínű falakat is élénk színekkel. Ugye milyen egyszerű a vidám lakberendezés?

Játék a formákkal és kreatív lakberendezés

Miért is kellene egy otthonban mindennek szimmetrikusnak lennie. Miért kell, hogy egy bútordarab a hagyományos formavilágot és megjelenést kövesse. Különleges lakberendezési tárgyakkal is bohókásabbá varázsolhatjuk az otthonunkat. Egy-egy meghökkentő tárgy, amely eltér a megszokottól igazi karaktert adhat a helyiség hangulatának. Alakzatok megjelenhetnek a falakon is dísztárgy formájában, de egy merészebb tapéta, vagy falfestés is kitűnő választás lehet, ha harsányabb stílust szeretnél adni a családi fészeknek.

Nem mindennapi térkihasználás

Sokaknak okoz fejtörést, amikor otthonunkban olyan helyiségek és falak is vannak, amelyek a megszokottól eltérő alakúak, elhelyezkedésűek. Valóban nagyban megnehezítheti az adott helyiség berendezését egy ferde vagy íves fal, egy korántsem derékszögű sarok, egy fura beszögellés, vagy kiugró. Ha kicsit el mersz rugaszkodni a megszokottól, akkor ezekben is hatalmas lehetőség rejlik és igazi csoda is kihozható az adott térből.

Vicces és vidám lakberendezési tárgyak

Nem utolsó sorban garantáltan mindenki arcára mosolyt csalnak a vicces lakberendezési tárgyak, amelyek bár funkciójukat tekintve megmaradtak azoknak amik, de a megjelenésük korántsem tükrözik azt. <3 😀

…na jó ebből végtelen mennyiségű képet tudnék veletek megosztani. 🙂

És most jöjjenek azok a háztulajdonosok, akik nem csak egy kis bolondosságot szerettek volna az otthonukba vinni, hanem az egész házat és annak berendezését is a feje tetejére állították. És ez nem vicc, lesz a képek között olyan is, amelyik szó szerint…

Bízom benne, hogy ezzel a blogbejegyzésemmel sikerült mosolyt csalnom az arcodra és néhány ötletet adnom ahhoz, hogyan csempéssz a lakásodba egy kis bohókás világot, ha éppen úgy tartja kedved.

Ha – akár ehhez – lakberendezési tanácsra van szükséged, keress elérhetőségeim valamelyikén, szívesen segítek összerendezni a gondolataidat, vagy akár leveszem a teljes kivitelezést a válladról.

Szolgáltatásaimról ITT olvashatsz bővebben!

megosztás
szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

biofil lakberendezés

2021-es trendek: A biofil belsőépítészeti irány

Tisztázzuk az alapokat: Mi is a biofíl belsőépítészeti irány? A biofília (a természet szeretete) az ember természethez és természetes folyamatokhoz való veleszületett vonzódására összpontosít. Ez

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!