lakberendezés a nyár színeivel

Lakberendezés a nyár színeivel

Lakberendezés trendi nyári hangulatú otthonhoz

Nyári trendi színek az otthonodba!

Helló, július!
Az idei nyári szezon olyan kurtán-furcsán köszöntött be idén. De Én nagyon vártam. Imádom a napsütést és mindent ami ehhez az évszakhoz kapcsolódik, így én idén is úgy készültem mint eddig minden tavasz végén. Jöhetnek a színek, formák és tengerparti hangulat az otthonomba is. Ebben a cikkemben szeretném Neked megmutatni, hogy hogyan tudod az otthonodba is becsempészni a nyarat a nyári trendi színekkel.

A nyári hónapok idejére pakoljuk el a meleg, télies anyagokat, próbáljuk mellőzni a sötét színárnyalatokat és a robosztus, túlzsúfolt térhatást, legyen minden könnyed, légies és szellős. Ha teheted gyakran húzd el a függönyöket, nyisd ki az ablakokat – engedj be minél több fényt és levegőt.

Lakberendezési ötletek a nyári hangulathoz

Világos, nyitott terek az otthonodban

Lakberendezés és nyári trendi dekoráció otthonodba:

Csempéssz be minél több természetes elemet a lakásba. Az organikus hatás eléréséhez dekorálhatod az otthonod, nád, gyékény vagy vessző dekorációs elemekkel és itt az ideje (ha eddig nem tetted) a növények ültetésének, beszerzésének is.

Dohányzóasztal helyett vessző bútor és dekoráció

Jöhetnek a nyári trendi színek a minták!

Szerezz be néhány harsányabb tányért és tedd színesebbé az ebédlőasztal terítékét. Keverd egymással a világos, virágmintás vagy a tenger(part)i témájú elemeket. A nyári hangulat megteremtésében az apró részletek is sokat jelenthetnek!

Nyári trendi lakásfestés egyszerűen:

Fess most! A nyári szabadságok ideje alatt sokunkban azért buzog a tettvágy. Fess Te magad, akár már egyetlen falfelület átszínezése is sokat dobhat egy helyiség hangulatán, de ha végképp nem tudsz az energiáidnak parancsolni akkor akár egy-egy régi bútordarab is kaphat új köntöst!


Ha szeretnél nagyon trendi lenni, akkor vesd be az idei nyár sláger színét a klasszikus kéket. Ez a szín szerintem szemet gyönyörködtető. Kicsit visszacsöppenhetünk vele a régi görög hangulatos utcákra és a görög lakásokba, amely miatt mindenképp az otthonosság és a barátságos hangulat érződik. Régi és új találkozása, élénk színben megtestesülve.


Még most sem késő a nyári hangulat kialakítása, vágj bele most és élvezd ezt a csodás évszakot.

Ha elakadnál segítségre vagy stílustanácsra van szükséged, akkor keress az elérhetőségeim valamelyikén!

megosztás
szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

biofil lakberendezés

2021-es trendek: A biofil belsőépítészeti irány

Tisztázzuk az alapokat: Mi is a biofíl belsőépítészeti irány? A biofília (a természet szeretete) az ember természethez és természetes folyamatokhoz való veleszületett vonzódására összpontosít. Ez

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!