Lakberendezés a nyár színeivel

Lakberendezés trendi nyári hangulatú otthonhoz

Nyári trendi színek az otthonodba!

Helló, július!
Az idei nyári szezon olyan kurtán-furcsán köszöntött be idén. De Én nagyon vártam. Imádom a napsütést és mindent ami ehhez az évszakhoz kapcsolódik, így én idén is úgy készültem mint eddig minden tavasz végén. Jöhetnek a színek, formák és tengerparti hangulat az otthonomba is. Ebben a cikkemben szeretném Neked megmutatni, hogy hogyan tudod az otthonodba is becsempészni a nyarat a nyári trendi színekkel.

A nyári hónapok idejére pakoljuk el a meleg, télies anyagokat, próbáljuk mellőzni a sötét színárnyalatokat és a robosztus, túlzsúfolt térhatást, legyen minden könnyed, légies és szellős. Ha teheted gyakran húzd el a függönyöket, nyisd ki az ablakokat – engedj be minél több fényt és levegőt.

Lakberendezési ötletek a nyári hangulathoz

Lakberendezés és nyári trendi dekoráció otthonodba:

Csempéssz be minél több természetes elemet a lakásba. Az organikus hatás eléréséhez dekorálhatod az otthonod, nád, gyékény vagy vessző dekorációs elemekkel és itt az ideje (ha eddig nem tetted) a növények ültetésének, beszerzésének is.

Jöhetnek a nyári trendi színek a minták!

Szerezz be néhány harsányabb tányért és tedd színesebbé az ebédlőasztal terítékét. Keverd egymással a világos, virágmintás vagy a tenger(part)i témájú elemeket. A nyári hangulat megteremtésében az apró részletek is sokat jelenthetnek!

Nyári trendi lakásfestés egyszerűen:

Fess most! A nyári szabadságok ideje alatt sokunkban azért buzog a tettvágy. Fess Te magad, akár már egyetlen falfelület átszínezése is sokat dobhat egy helyiség hangulatán, de ha végképp nem tudsz az energiáidnak parancsolni akkor akár egy-egy régi bútordarab is kaphat új köntöst!


Ha szeretnél nagyon trendi lenni, akkor vesd be az idei nyár sláger színét a klasszikus kéket. Ez a szín szerintem szemet gyönyörködtető. Kicsit visszacsöppenhetünk vele a régi görög hangulatos utcákra és a görög lakásokba, amely miatt mindenképp az otthonosság és a barátságos hangulat érződik. Régi és új találkozása, élénk színben megtestesülve.


Még most sem késő a nyári hangulat kialakítása, vágj bele most és élvezd ezt a csodás évszakot.

Ha elakadnál segítségre vagy stílustanácsra van szükséged, akkor keress az elérhetőségeim valamelyikén!

Megosztás itt: facebook
megosztás

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás, vágjatok bele! Hatalmas az érdeklődés a gyermekeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett otthonfelújítási támogatás iránt. Népszerűségét csak növeli, hogy a felújítási költségek