Farsangi készülődés

Vidám farsangi lakásdekoráció az otthonunkban

Farsangi lakásdekoráció és lakberendezés a Koronavírus idején

Farsangi lakásdekoráció

Köszöntelek ismét a blogomon! Egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok, és bízom benne, hogy most is hasznos tartalmakkal és inspirációkkal tudok Nektek szolgálni! Tartsatok Velem!

Hátunk mögött hagyva ezt a furcsa évet és lassan a telet is, töltődjünk fel egy kicsit ezzel a vidám ünneppel! Azonban idén ezt kicsit másképp kell megtennünk.

Már több hete tart a farsangi időszak, azonban idén ezek a hetek is furcsára sikeredtek, a koronavírus most is átírta a programot. Erre az esztendőre megváltoztatta ezt az évszázados hagyományt is.
Ez persze nem azt jelenti, hogy felednünk kellene a szokásokat, csak kicsit óvatosabban és találékonyabban kell megélnünk ezt az ünnepet.

Farsangi karnevál otthon!

Itt a farsang, áll a bál! Otthon is!
Kicsit szomorkodhatunk, hogy idén elmaradnak a nagyszabású farsangi bulik, a karneválok és összejövetelek, azonban de nem szabad elkeserednünk, itt az ideje, hogy ezt a legvidámabb ünnepet beköltöztessük az otthonunkba és szűk családi körben tartsuk meg!

Szenteste előtt már hetekkel otthonunkba varázsoljuk a karácsonyi hangulatot, lakásunkat is felöltöztetjük ünnepi ruhába. Ugyanezt megtehetjük idén most a farsang alkalmából is.

Farsangkor a telet, a sötét, szomorkás időszakot búcsúztatjuk bálokkal, karnevállal és vidám jelmezes összejövetelekkel.

Íme néhány tipp, hogyan is öltöztetheted fel lakásodat farsangi jelmezbe az otthon tartott karneváli hangulat eléréséhez:

Farsangi lakásdekoráció ötletek:

Dekoráld a ház vagy lakás azon helyiségeit, ahol a legtöbb időt töltitek, hogy a vidám, ünnepi hangulatot egy percre se veszíthessétek szem elől.
A központi terek, mint a nappali, hálószoba vagy konyha sok lehetőséget nyújtanak. Szerezz be új függönyöket és lakástextileket, ezeket könnyedén tudod cserélni. Egy vidám mintázatú díszpárna vagy futószőnyeg máris feldobja a hangulatot.
Közeledik a tavasz is, ami a megújulás időszaka és még dönthetsz úgy is, hogy megtartod ezt a vidám farsangi hangulatot az otthonodban a következő évszakra.

 

Online farsang és party dekoráció:

Ha a családdal terveztek otthon farsangi bulit és szeretnéd, hogy a barátok is jelen lehessenek, akkor csatlakozhatnak ők is az online térben. Ne hagyd, hogy a Covid távol tartson a barátaidtól! 🙂
A tökéletes hangulat érdekében egy ilyen bulira pedig sokféle party dekoráció közül válogathatsz. A legegyszerűbbeket magad is eltudod készíteni papírból, a gyerekeket is bevonhatod a folyamatba, imádni fogják!

Ne felejtsd a lampionokat, lufikat, égősorokat, asztaldíszeket és a maszkokat!

Egy otthon rendezett farsang élménye az egész családot összehozza és örök emlék lesz mindannyiótok számára!

Ha kíváncsi vagy a tavalyi farsangi cikkemre, akkor ITT elolvashatod!
Tekintsd meg referenciáimat!

Ha lakberendezési vagy stílustanácsadásra lenne szükséged ünnepektől függetlenül is, keress bátran! 🙂

megosztás

Egy felújítás története 6. – Befejező rész

Felújításunk második szakaszát ebben a blog-cikkben egyben írtam meg, fogadjátok szeretettel. Falvágás A felújításunk második üteme is falvágással indult. (Az előző részeket itt találod.) Ezúttal

Miért hasznos egy okos otthon?

A technológiai fejlődés megállíthatatlanul halad előre. Néhány éve még luxusnak számított az okos funkciók beépítése az otthonunkba. Napjainkra azonban tömegek számára válik egyre elérhetőbbé az

Blog írás

Egy felújítás története 5. rész

Ebben a blog-sorozatban a március közepén indult felújításunk történetét olvashatjátok. Az előző részt itt találod.  Az elmúlt másfél hónapban sokat haladtunk, erről írtam most, illetve

Egy felújítás története 4. rész

Egy felújítás története 4. Picit eltűntem, de itt vagyok, nem felejtettelek el Titeket, kedves olvasóim! Március közepén elindult felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban.

Építészeti tervezés

Egy felújítás története 3. rész

Egy felújítás története 3. Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az előző részt itt találod. Most nézzük tovább, hogy hogyan haladnak

panel lakás felújítás történtete

Egy felújítás története 2. rész

Március végén induló felújításunk történetét követhetitek nyomon ebben a blog-sorozatban. Az első részt itt találod: https://szalontaikata.hu/2022/01/07/egy-felujitas-tortenete/  Most nézzük tovább. Az elmúlt másfél hetünk történései Statikus