Farsangi készülődés

Vidám farsangi lakásdekoráció az otthonunkban

Farsangi lakásdekoráció és lakberendezés a Koronavírus idején

Farsangi lakásdekoráció

Köszöntelek ismét a blogomon! Egy hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok, és bízom benne, hogy most is hasznos tartalmakkal és inspirációkkal tudok Nektek szolgálni! Tartsatok Velem!

Hátunk mögött hagyva ezt a furcsa évet és lassan a telet is, töltődjünk fel egy kicsit ezzel a vidám ünneppel! Azonban idén ezt kicsit másképp kell megtennünk.

Már több hete tart a farsangi időszak, azonban idén ezek a hetek is furcsára sikeredtek, a koronavírus most is átírta a programot. Erre az esztendőre megváltoztatta ezt az évszázados hagyományt is.
Ez persze nem azt jelenti, hogy felednünk kellene a szokásokat, csak kicsit óvatosabban és találékonyabban kell megélnünk ezt az ünnepet.

Farsangi karnevál otthon!

Itt a farsang, áll a bál! Otthon is!
Kicsit szomorkodhatunk, hogy idén elmaradnak a nagyszabású farsangi bulik, a karneválok és összejövetelek, azonban de nem szabad elkeserednünk, itt az ideje, hogy ezt a legvidámabb ünnepet beköltöztessük az otthonunkba és szűk családi körben tartsuk meg!

Szenteste előtt már hetekkel otthonunkba varázsoljuk a karácsonyi hangulatot, lakásunkat is felöltöztetjük ünnepi ruhába. Ugyanezt megtehetjük idén most a farsang alkalmából is.

Farsangkor a telet, a sötét, szomorkás időszakot búcsúztatjuk bálokkal, karnevállal és vidám jelmezes összejövetelekkel.

Íme néhány tipp, hogyan is öltöztetheted fel lakásodat farsangi jelmezbe az otthon tartott karneváli hangulat eléréséhez:

Farsangi lakásdekoráció ötletek:

Dekoráld a ház vagy lakás azon helyiségeit, ahol a legtöbb időt töltitek, hogy a vidám, ünnepi hangulatot egy percre se veszíthessétek szem elől.
A központi terek, mint a nappali, hálószoba vagy konyha sok lehetőséget nyújtanak. Szerezz be új függönyöket és lakástextileket, ezeket könnyedén tudod cserélni. Egy vidám mintázatú díszpárna vagy futószőnyeg máris feldobja a hangulatot.
Közeledik a tavasz is, ami a megújulás időszaka és még dönthetsz úgy is, hogy megtartod ezt a vidám farsangi hangulatot az otthonodban a következő évszakra.

 

Online farsang és party dekoráció:

Ha a családdal terveztek otthon farsangi bulit és szeretnéd, hogy a barátok is jelen lehessenek, akkor csatlakozhatnak ők is az online térben. Ne hagyd, hogy a Covid távol tartson a barátaidtól! 🙂
A tökéletes hangulat érdekében egy ilyen bulira pedig sokféle party dekoráció közül válogathatsz. A legegyszerűbbeket magad is eltudod készíteni papírból, a gyerekeket is bevonhatod a folyamatba, imádni fogják!

Ne felejtsd a lampionokat, lufikat, égősorokat, asztaldíszeket és a maszkokat!

Egy otthon rendezett farsang élménye az egész családot összehozza és örök emlék lesz mindannyiótok számára!

Ha kíváncsi vagy a tavalyi farsangi cikkemre, akkor ITT elolvashatod!
Tekintsd meg referenciáimat!

Ha lakberendezési vagy stílustanácsadásra lenne szükséged ünnepektől függetlenül is, keress bátran! 🙂

Megosztás itt: facebook
megosztás

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás, vágjatok bele! Hatalmas az érdeklődés a gyermekeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett otthonfelújítási támogatás iránt. Népszerűségét csak növeli, hogy a felújítási költségek

Lakberendezés a nyár színeivel

Lakásdekoráció nyári hangulatú otthonhoz Helló, július! Az idei nyári szezon olyan kurtán-furcsán köszöntött be idén. De Én nagyon vártam. Imádom a napsütést és mindent ami