Belsőépítész Budapesten

Hogyan fér el egy U alakú konyha egy panellakásban?

Praktikus konyha elrendezés

Elkészült egy újabb általam tervezett, egyedi konyha. Az ügyfelemnek konkrét elképzelései voltak a konyhát illetően, ezért a tervezés során sokat egyeztettünk, folyamatosan kapcsolatban voltunk, hogy mindent az elképzeléseknek megfelelően tudjak megtervezni.

Egy praktikus, kézreálló, jól működő U alakú konyha kialakítása nem kis kihívás volt ebben a pici térben. A víz-, gáz- és villanykiállásokat a megrendelők nem szerettek volna áthelyezni, így azokhoz is alkalmazkodni kellett.

U alakú konyha elrendezése

Mivel ez esetben a konyha a lakás egyetlen ételek és konyhai eszközök tárolására szolgáló helyisége, ezért plafonig érő konyhabútort javasoltam, annak érdekében hogy minden kényelmesen elférjen és praktikusan hozzáférhető is legyen a konyhabútor minden szeglete. Az U alakot a tulajdonos hölgy álmodta meg, az én feladatom az volt, hogy minden centi tökéletesen, kényelmesen használható legyen. Ez végül maradéktalanul megvalósult, a kis helyiség ellenére sok mindent elnyelő, praktikus konyhabútort sikerült tervezni. A kíváncsi szemek elől a hűtő a konyha melletti előszoba sarkába került.

A bútor szilva frontjai a bézs csempékkel és a zöld kiegészítőkkel igazán kellemes, fiatalos teret hozott létre.

Olvasd el korábbi cikkemet, amiben a konyha elrendezésről írok részletesebben!

Konyhafelújításra készülsz és segítségre van szükséged?
Keress bátran!

Az „utána” képeket készítette: Ferenczi Beáta

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!