Belsőépítész Budapesten

Hogyan fér el egy U alakú konyha egy panellakásban?

Praktikus konyha elrendezés

Elkészült egy újabb általam tervezett, egyedi konyha. Az ügyfelemnek konkrét elképzelései voltak a konyhát illetően, ezért a tervezés során sokat egyeztettünk, folyamatosan kapcsolatban voltunk, hogy mindent az elképzeléseknek megfelelően tudjak megtervezni.

Egy praktikus, kézreálló, jól működő U alakú konyha kialakítása nem kis kihívás volt ebben a pici térben. A víz-, gáz- és villanykiállásokat a megrendelők nem szerettek volna áthelyezni, így azokhoz is alkalmazkodni kellett.

U alakú konyha elrendezése

Mivel ez esetben a konyha a lakás egyetlen ételek és konyhai eszközök tárolására szolgáló helyisége, ezért plafonig érő konyhabútort javasoltam, annak érdekében hogy minden kényelmesen elférjen és praktikusan hozzáférhető is legyen a konyhabútor minden szeglete. Az U alakot a tulajdonos hölgy álmodta meg, az én feladatom az volt, hogy minden centi tökéletesen, kényelmesen használható legyen. Ez végül maradéktalanul megvalósult, a kis helyiség ellenére sok mindent elnyelő, praktikus konyhabútort sikerült tervezni. A kíváncsi szemek elől a hűtő a konyha melletti előszoba sarkába került.

A bútor szilva frontjai a bézs csempékkel és a zöld kiegészítőkkel igazán kellemes, fiatalos teret hozott létre.

Olvasd el korábbi cikkemet, amiben a konyha elrendezésről írok részletesebben!

Konyhafelújításra készülsz és segítségre van szükséged?
Keress bátran!

Az „utána” képeket készítette: Ferenczi Beáta