Lakásfelújítási támogatás

Lakásfelújítási támogatás 2021

Lakásfelújítási támogatás, vágjatok bele!

Hatalmas az érdeklődés a gyermekeket nevelők számára 2021. január elsejétől bevezetett otthonfelújítási támogatás iránt. Népszerűségét csak növeli, hogy a felújítási költségek egy részét, ideális esetben akár a felét a magyar állam állja.
Ebben a cikkemben nem szeretnélek a támogatás részleteivel fárasztani, arról már sok helyen olvashattál. Facebook oldalamon több részben is bemutatom a legfontosabb elemeit ennek a támogatásnak.

Lakásfelújítási támogatás okosan!

Ha úgy döntötök, hogy éltek ezzel a lehetőséggel, mindenképpen üljetek le és írjátok össze melyek a legfontosabb helyiségei az otthonotoknak, amire a leginkább ráférne a ráncfelvarrás.
Fontos pont a tervezésben, hogy gondoljátok végig szokásaitokat és úgy határozzátok meg az egyes helyiségek funkcióit, kialakítását, ahogy a család igényei megkívánják.
Ne essetek abba a hibába, hogy csak csinosítani szeretnétek és csak a látvány a fontos!
Az lebegjen a lelki szemeitek előtt, hogy 20-30 év múlva is, egy jó használható, kényelmes és fenntartható otthona lehessen a családnak.

Lakásfelújítási támogatás okosan

Hogyan kezdjetek neki a lakásfelújításnak?

Kérjetek több szakembertől árajánlatot, hogy lássátok melyik a számotokra a legkedvezőbb, legszimpatikusabb. Ugyanez vonatkozik az építőanyagokra is, több telephelyen is érdemes az árakat végignézni.
Sajnos az építőiparban is nagyon felszöktek az árak, ezért tájékozódjatok, osszátok be okosan saját megtakarított pénzeteket és a támogatás összegét.

Lakásfelújítási támogatás megvalósítása szakmai segítséggel

Egy lakásfelújítás megtervezése, menete önmagában is egy nagy feladat. A felújítás, nemcsak a korszerűsítésről szól! Egy felújtás megtervezése során a praktikumra és a látványra egyszerre kell tervezni.
Sok olyan példát láttam, ahol már a felújítás megtörtént egy bizonyos összegből és ránézésre tudtam, hogy ugyanennyi pénzből az elkészültnél jobb végeredményt lehetett volna csinálni.

Ha már belevágtatok, de úgy érzitek, hogy a tervezés kiveszi minden energiátokat vagy kifogytatok az ötletekből, netán szakmailag nem értetek hozzá, akkor érdemes segítséget keresni.
Ilyenkor jöhet a lakberendező. Segítséget nyújthat akár csak egy pár órás tanácsadással, de ugyanígy a pontos tervek elkészítésében és a kivitelezés menedzsmentjében is.

Korábbi blog cikkeimben bemutatom nektek mit is csinál és hogyan tud a segítségetekre lenni egy lakberendező.

 A lakásfelújítási támogatás segítségével úgy gondolom, most erre is van lehetőségetek, érdemes ebbe is belefektetni, hogy a felújított otthonotok maga legyen a paradicsom!

Lakásfelújítási támogatás szakértővel

Ha semmi ötletetek, de belevágnátok a felújításba, akkor is, ha úgy érzitek tele vagytok ötlettel, a  felújítás kapcsán, de a végső döntések meghozatalához segítségre van szükségetek, keressetek bátran, szívesen segítek, hogy könnyebben induljon vagy haladjon a felújítási folyamat!

Egy lakásfelújítás nagy feladat, rengeteg megválaszolandó kérdéssel, gyors döntéshozatallal, hirtelen felmerülő problémával. Tervezzetek előre!

Áraimról és a csomagokról ITT olvashattok bővebben.

Vágjatok bele a lakásfelújításba, használjatok ki ezt az „ajándék” összeget!

megosztás
szalontai_kata_rendetlenség

Tavaszi rendrakás: Hasznos tippek a minimalizmus és a konmari módszer alapján

Ahogy a természet újjászületik, sokan úgy érzik, hogy ideje a házukban is rendet tenni, áttekinteni a holmikat, és megszabadulni a fölösleges terhektől. A tavaszi rendrakás nemcsak a fizikai környezet rendszerezését jelenti, hanem mentális frissességet és új lendületet is hozhat az életedbe. A minimalizmus és Marie Kondo KonMari módszere kiváló útmutatást nyújthatnak ebben a folyamatban. Íme néhány praktikus tipp:

szalontai_kata_lakberendezo

Lakberendező Kulisszatitkok: Az ide vezető utam

Ahogy számot vetettem az elmúlt évekkel, nem csupán egy lakberendező karrierje körvonalazódik előttem, hanem egy utazás, mely számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogatott számomra. Az alábbiakban megosztom veletek ezen az úton szerzett tapasztalataimat és a lakberendezés iránti elhivatottságomat.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!