Belsőépítész Budapesten

Home staging – Lakásfelkészítés eladásra fiatalos stílusban

Home staging – Lakásfelkészítés eladásra Budapest 13. kerületében

Az elmúlt hónapom egyik legkreatívabb munkája egy home staging szolgáltatás volt. A lakás többé-kevésbé üres volt. Korábban már dolgoztam itt – a pár hálószobáját terveztem meg számukra, ezért a tereket ismertem. Így hamar megrohantak a gondolatok, hogyan is lehetne kihozni a lakásból a legjobbat, annak érdekében, hogy az ingatlant mielőbb és minél jobb áron lehessen értékesíteni.

Ha még nem tudod pontosan, mit is jelent a home staging, annak jelentéséről és a szolgáltatás folyamatáról ebben a legújabb blog cikkemben olvashatsz.  

Pár trükk, tipp, amit használtunk: A nappalit, konyhát újrafestettük, a régi sötétebb bézs és sárga színek helyett egészen halvány törtfehér színt használtunk. A tereket nem zsúfoltuk tele bútorral, mindössze a legfontosabb bútorokat helyeztük el szellősen, kényelmesen, hogy a rendelkezésre álló tereket minél nagyobbnak láttassuk, megmutassuk a bennük rejlő lehetőségeket.

Személy szerint szeretem, ha van egy domináns szín a térben, ami kicsit megmozgat, felfrissít, nem „hagy unatkozni” az összkép láttán. Ez a szín a nappali esetében a párizsi kék és éjkék közé esett valahova, míg a konyha tekintetében a fekete lett, a fürdő esetében a türkiz és a szürke. Mindegyik esetben a fehéret, halványbézst, fa színt kombináltuk a kiválasztott színnel, míg végül minden helyiségben megszületett a harmonikus egyensúly.

Végül az egész berendezés megkoronázása a profi fotós munka. Ferenczi Beáta profi enteriőr fotós, mint minden munkámnál most is egyből érezte a terek adta lehetőségeket és képeivel kiválóan megmutatja a terek nagyságát, a lakás fényeit, hangulatát, mindent, amire a leendő lakásvásárlónak szüksége van, ahhoz, hogy dönteni tudjon, ez szeretné-e leendő otthonának.

Az előtte utána fotók sokat mondóak. Mi imádjuk, remélem, Nektek is tetszik!

Ha te is lakás eladás vagy lakás kiadás előtt állsz, szívesen segítek! Home staging áraimat itt találod.

Ajándékozz lakberendezést karácsonyra!

Szeretnéd megkönnyíteni párod, barátod életét? Felújítás vagy építkezés előtt álltok? Szeretnél szakmai segítséget az előttetek tornyosuló feladatokhoz?

Akkor jó helyen jársz!

Lepd meg párodat, rokonodat, barátodat egy egyedi lakberendezési csomaggal karácsonyra!

  • A lakberendezési csomagot egyedi elképzelésekhez alakíthatod
  • Az ajándékutalvány összegét te határozod meg
  • Az utalvány 1 évig érvényes

Írj az info@szalontaikata.hu e-mail-címemre vagy a hívj a +36-20-584-9142-es telefonszámon, és hamarosan kezedben lehet a névre szóló utalvány.

Várom jelentkezésed!